Marcel Cox & Fils S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Marcel Cox & Fils S.P.R.L.
Private companiesAgricultural Services • Marcel Cox & Fils S.P.R.L.

Contactgegevens Marcel Cox & Fils S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marcel Cox & Fils S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marcel Cox & Fils S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chaussee de Haecht 551, B-1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 2157811 (02) 2157811

Fax (fax): (02) 2425966 (02) 2425966

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marcel Cox & Fils S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marcel Cox & Fils S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marcel Cox & Fils S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marcel Cox & Fils S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marcel Cox & Fils S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marcel Cox & Fils S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marcel Cox & Fils S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marcel Cox & Fils S.P.R.L.
Products information Marcel Cox & Fils S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01241699218
Ondernemingsnummer: 6744476318
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Marcel Cox & Fils S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marcel Cox & Fils S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Marcel Cox & Fils S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marcel Cox & Fils S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Marcel Cox & Fils S.P.R.L.

32919901. Schuurpapier, bakstenen, doek, papier, stenen, enz. | Abrasive buffs, bricks, cloth, paper, stones, etc.
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
48220201. Cablegram service | Cablegram service
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies
57310100. antennes | Antennas
73891705. Jachtmakelaars | Yacht brokers

Werken bij Marcel Cox & Fils S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marcel Cox & Fils S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marcel Cox & Fils S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marcel Cox & Fils S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

    Regio: HALMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Marcel Cox & Fils S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Marcel Cox & Fils S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marcel Cox & Fils S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Marcel Cox & Fils S.P.R.L.. Marcel Cox & Fils S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marcel Cox & Fils S.P.R.L.. Leave a respond for Marcel Cox & Fils S.P.R.L.. Marcel Cox & Fils S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marcel Cox & Fils S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Marcel Cox & Fils S.P.R.L.
Location of Marcel Cox & Fils S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Marcel Cox & Fils S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Marcel Cox & Fils S.P.R.L. Marcel Cox & Fils S.P.R.L.: Euromi SA | Echo-Reizen BVBA | Mon Jardin à Toi | A.Z. Van Enschodt VZW | MYC -optinet

Other related companies as Marcel Cox & Fils S.P.R.L.: Euromi SA | Echo-Reizen BVBA | Mon Jardin à Toi | A.Z. Van Enschodt VZW | MYC -optinet

Marcel Cox & Fils S.P.R.L. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Marcel Cox & Fils S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01241699218. Het bedrijf Marcel Cox & Fils S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Chaussee de Haecht 551, B-1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Marcel Cox & Fils S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marcel Cox & Fils S.P.R.L. is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marcel Cox & Fils S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marcel Cox & Fils S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Marcel Cox & Fils S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marcel Cox & Fils S.P.R.L. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Marcel Cox & Fils S.P.R.L., company assigned to the tax number BE01241699218. The company Marcel Cox & Fils S.P.R.L. is located at the address: Chaussee de Haecht 551, B-1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Marcel Cox & Fils S.P.R.L. were not found.
The main activity of Marcel Cox & Fils S.P.R.L. is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Marcel Cox & Fils S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Marcel Cox & Fils S.P.R.L., open positions, location of Marcel Cox & Fils S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marcel Cox & Fils S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marcel Cox & Fils S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marcel Cox & Fils S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marcel Cox & Fils S.P.R.L., employees, financial statistics.