AUTOCARS VAN MULLEM NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • AUTOCARS VAN MULLEM NV
Private companiesTransportation Services • AUTOCARS VAN MULLEM NV

Contactgegevens AUTOCARS VAN MULLEM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS VAN MULLEM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS VAN MULLEM NV

Regio (region): Beveren (Doel), België

Adres (address): Engelsesteenweg 72,9130, België

Telefoon (phone): 03 575 82 00; 03 575 88 27; 03 777 44 44 03 575 82 00; 03 575 88 27; 03 777 44 44

Fax (fax): 03 575 83 88 03 575 83 88

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS VAN MULLEM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS VAN MULLEM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS VAN MULLEM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS VAN MULLEM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS VAN MULLEM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS VAN MULLEM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS VAN MULLEM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS VAN MULLEM NV
Products information AUTOCARS VAN MULLEM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08337219238
Ondernemingsnummer: 8876373291
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AUTOCARS VAN MULLEM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS VAN MULLEM NV
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS VAN MULLEM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS VAN MULLEM NV
Addition kinds of activities for AUTOCARS VAN MULLEM NV

754903. Sleepdiensten | Towing services
09719902. Wildlife management | Wildlife management
16290505. Afvalwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties | Waste water and sewage treatment plant construction
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
33989900. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
50650404. Radio-onderdelen en toebehoren, anders | Radio parts and accessories, nec
73380100. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
79220201. Balletproductie | Ballet production
94119902. Onderwijs kantoor, niet-opererende | Education office, nonoperating

Werken bij AUTOCARS VAN MULLEM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS VAN MULLEM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS VAN MULLEM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS VAN MULLEM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS VAN MULLEM NV in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS VAN MULLEM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS VAN MULLEM NV. Laat een reactie achter voor AUTOCARS VAN MULLEM NV. AUTOCARS VAN MULLEM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS VAN MULLEM NV. Leave a respond for AUTOCARS VAN MULLEM NV. AUTOCARS VAN MULLEM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS VAN MULLEM NV op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS VAN MULLEM NV
Location of AUTOCARS VAN MULLEM NV on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS VAN MULLEM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS VAN MULLEM NV AUTOCARS VAN MULLEM NV: Business Environment Europe SA | Gregoir W | Topicks Consult | De Wachter BVBA | N.V. AGENCE MULIER NV

Other related companies as AUTOCARS VAN MULLEM NV: Business Environment Europe SA | Gregoir W | Topicks Consult | De Wachter BVBA | N.V. AGENCE MULIER NV

AUTOCARS VAN MULLEM NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Beveren (Doel), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS VAN MULLEM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08337219238. Het bedrijf AUTOCARS VAN MULLEM NV bevindt zich op het adres: Engelsesteenweg 72,9130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AUTOCARS VAN MULLEM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS VAN MULLEM NV is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS VAN MULLEM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS VAN MULLEM NV, openstaande posities, locatie van AUTOCARS VAN MULLEM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

AUTOCARS VAN MULLEM NV is a company, that was registered 1995 in Beveren (Doel) region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS VAN MULLEM NV, company assigned to the tax number BE08337219238. The company AUTOCARS VAN MULLEM NV is located at the address: Engelsesteenweg 72,9130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AUTOCARS VAN MULLEM NV were not found.
The main activity of AUTOCARS VAN MULLEM NV is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS VAN MULLEM NV is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS VAN MULLEM NV, open positions, location of AUTOCARS VAN MULLEM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS VAN MULLEM NV, Beveren (Doel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS VAN MULLEM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS VAN MULLEM NV, Beveren (Doel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS VAN MULLEM NV, employees, financial statistics.