Lokerse Vleesveiling C.V.B.A

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Lokerse Vleesveiling C.V.B.A
Private companiesPaper and Allied Products • Lokerse Vleesveiling C.V.B.A

Contactgegevens Lokerse Vleesveiling C.V.B.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lokerse Vleesveiling C.V.B.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lokerse Vleesveiling C.V.B.A

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oude-Bruglaan 53, B-9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): (09) 3484574 (09) 3484574

Fax (fax): (09) 3405858 (09) 3405858

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lokerse Vleesveiling C.V.B.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lokerse Vleesveiling C.V.B.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lokerse Vleesveiling C.V.B.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lokerse Vleesveiling C.V.B.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lokerse Vleesveiling C.V.B.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lokerse Vleesveiling C.V.B.A
Products information Lokerse Vleesveiling C.V.B.A

BTW identificatienummer (tax): BE04381591796
Ondernemingsnummer: 3811126708
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lokerse Vleesveiling C.V.B.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lokerse Vleesveiling C.V.B.A
(Get full report from official database of BE for Lokerse Vleesveiling C.V.B.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lokerse Vleesveiling C.V.B.A
Addition kinds of activities for Lokerse Vleesveiling C.V.B.A

212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
08519905. Timber estimatie diensten | Timber estimating services
14299901. Boulder, verpletterd en gebroken-steengroeven | Boulder, crushed and broken-quarrying
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
32319901. Kunstglas: gemaakt van gekochte glas | Art glass: made from purchased glass
32950213. Plumbago: grond, geraffineerd of gemengd | Plumbago: ground, refined, or blended
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
50210200. Huishoudelijke meubels | Household furniture
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government

Werken bij Lokerse Vleesveiling C.V.B.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lokerse Vleesveiling C.V.B.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lokerse Vleesveiling C.V.B.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lokerse Vleesveiling C.V.B.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van Lokerse Vleesveiling C.V.B.A in sociale netwerken
Look for responds of Lokerse Vleesveiling C.V.B.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lokerse Vleesveiling C.V.B.A. Laat een reactie achter voor Lokerse Vleesveiling C.V.B.A. Lokerse Vleesveiling C.V.B.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lokerse Vleesveiling C.V.B.A. Leave a respond for Lokerse Vleesveiling C.V.B.A. Lokerse Vleesveiling C.V.B.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lokerse Vleesveiling C.V.B.A op de google maps. Adres en contacten Lokerse Vleesveiling C.V.B.A
Location of Lokerse Vleesveiling C.V.B.A on the google maps. Address and contacts of Lokerse Vleesveiling C.V.B.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Lokerse Vleesveiling C.V.B.A Lokerse Vleesveiling C.V.B.A: Roegiers P & Co NV | D.S.S.V. NV | Etincelle (L') | Bodima N.V. | Dentura

Other related companies as Lokerse Vleesveiling C.V.B.A: Roegiers P & Co NV | D.S.S.V. NV | Etincelle (L') | Bodima N.V. | Dentura

Lokerse Vleesveiling C.V.B.A is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381591796. Het bedrijf Lokerse Vleesveiling C.V.B.A bevindt zich op het adres: Oude-Bruglaan 53, B-9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lokerse Vleesveiling C.V.B.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lokerse Vleesveiling C.V.B.A is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lokerse Vleesveiling C.V.B.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, openstaande posities, locatie van Lokerse Vleesveiling C.V.B.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lokerse Vleesveiling C.V.B.A is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, company assigned to the tax number BE04381591796. The company Lokerse Vleesveiling C.V.B.A is located at the address: Oude-Bruglaan 53, B-9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lokerse Vleesveiling C.V.B.A were not found.
The main activity of Lokerse Vleesveiling C.V.B.A is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lokerse Vleesveiling C.V.B.A is not available. You also can look at reviews of Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, open positions, location of Lokerse Vleesveiling C.V.B.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lokerse Vleesveiling C.V.B.A, employees, financial statistics.