Autocars Strobbe BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Autocars Strobbe BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • Autocars Strobbe BVBA

Contactgegevens Autocars Strobbe BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autocars Strobbe BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autocars Strobbe BVBA

Regio (region): Lovendegem, België

Adres (address): Bilksken 16,9920, België

Telefoon (phone): 09 372 70 55 09 372 70 55

Fax (fax): 09 372 06 06 09 372 06 06

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autocars Strobbe BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autocars Strobbe BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autocars Strobbe BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autocars Strobbe BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autocars Strobbe BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autocars Strobbe BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autocars Strobbe BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autocars Strobbe BVBA
Products information Autocars Strobbe BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02980010986
Ondernemingsnummer: 8149902343
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Autocars Strobbe BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autocars Strobbe BVBA
(Get full report from official database of BE for Autocars Strobbe BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autocars Strobbe BVBA
Addition kinds of activities for Autocars Strobbe BVBA

204103. Bloemmixen | Flour mixes
354100. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
23250100. Jeans en broekjes voor mannen en jongens | Men's and boys' jeans and dungarees
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal
82110307. Openbare beroeps- / technische school | Public vocational/technical school
86999908. Historische club | Historical club

Werken bij Autocars Strobbe BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autocars Strobbe BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autocars Strobbe BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autocars Strobbe BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

Zoek naar antwoorden van Autocars Strobbe BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Autocars Strobbe BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autocars Strobbe BVBA. Laat een reactie achter voor Autocars Strobbe BVBA. Autocars Strobbe BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autocars Strobbe BVBA. Leave a respond for Autocars Strobbe BVBA. Autocars Strobbe BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autocars Strobbe BVBA op de google maps. Adres en contacten Autocars Strobbe BVBA
Location of Autocars Strobbe BVBA on the google maps. Address and contacts of Autocars Strobbe BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autocars Strobbe BVBA Autocars Strobbe BVBA: Text and Data Care | Eloy & Fils SA | Ondernemingen Arthur Moens N.V. | Bytes & Communications | Ricoh Belgium

Other related companies as Autocars Strobbe BVBA: Text and Data Care | Eloy & Fils SA | Ondernemingen Arthur Moens N.V. | Bytes & Communications | Ricoh Belgium

Autocars Strobbe BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Lovendegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Autocars Strobbe BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02980010986. Het bedrijf Autocars Strobbe BVBA bevindt zich op het adres: Bilksken 16,9920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Autocars Strobbe BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autocars Strobbe BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autocars Strobbe BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autocars Strobbe BVBA, openstaande posities, locatie van Autocars Strobbe BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Autocars Strobbe BVBA is a company, that was registered 2000 in Lovendegem region, Belgium. Full name of company is Autocars Strobbe BVBA, company assigned to the tax number BE02980010986. The company Autocars Strobbe BVBA is located at the address: Bilksken 16,9920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Autocars Strobbe BVBA were not found.
The main activity of Autocars Strobbe BVBA is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Autocars Strobbe BVBA is not available. You also can look at reviews of Autocars Strobbe BVBA, open positions, location of Autocars Strobbe BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autocars Strobbe BVBA, Lovendegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autocars Strobbe BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autocars Strobbe BVBA, Lovendegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autocars Strobbe BVBA, employees, financial statistics.