Lift Construct B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Lift Construct B.V.B.A.
Private companiesEducational Services • Lift Construct B.V.B.A.

Contactgegevens Lift Construct B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lift Construct B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lift Construct B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lange Lobroekstraat 183, B-2060 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2261272 (03) 2261272

Fax (fax): (03) 2269424 (03) 2269424

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lift Construct B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lift Construct B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lift Construct B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lift Construct B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lift Construct B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lift Construct B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lift Construct B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lift Construct B.V.B.A.
Products information Lift Construct B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03197814941
Ondernemingsnummer: 2234039306
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lift Construct B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lift Construct B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Lift Construct B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lift Construct B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Lift Construct B.V.B.A.

282101. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
36259912. Numerieke controles | Numerical controls
49539901. As, inzameling en verwijdering | Ashes, collection and disposal

Werken bij Lift Construct B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lift Construct B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lift Construct B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lift Construct B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

Zoek naar antwoorden van Lift Construct B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Lift Construct B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lift Construct B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Lift Construct B.V.B.A.. Lift Construct B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lift Construct B.V.B.A.. Leave a respond for Lift Construct B.V.B.A.. Lift Construct B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lift Construct B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Lift Construct B.V.B.A.
Location of Lift Construct B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Lift Construct B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lift Construct B.V.B.A. Lift Construct B.V.B.A.: Van Hoecke Ivan | PACK & GO | Den Ateljée BVBA | Beneflor | Deswe NV

Other related companies as Lift Construct B.V.B.A.: Van Hoecke Ivan | PACK & GO | Den Ateljée BVBA | Beneflor | Deswe NV

Lift Construct B.V.B.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Lift Construct B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03197814941. Het bedrijf Lift Construct B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Lange Lobroekstraat 183, B-2060 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lift Construct B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lift Construct B.V.B.A. is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lift Construct B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lift Construct B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Lift Construct B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lift Construct B.V.B.A. is a company, that was registered 1989 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Lift Construct B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03197814941. The company Lift Construct B.V.B.A. is located at the address: Lange Lobroekstraat 183, B-2060 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lift Construct B.V.B.A. were not found.
The main activity of Lift Construct B.V.B.A. is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lift Construct B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Lift Construct B.V.B.A., open positions, location of Lift Construct B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lift Construct B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lift Construct B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lift Construct B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lift Construct B.V.B.A., employees, financial statistics.