Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.

Contactgegevens Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Cahay 20, B-6690 Vielsalm, België

Telefoon (phone): (080) 292555 (080) 292555

Fax (fax): (080) 292550 (080) 292550

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.
Products information Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03668579101
Ondernemingsnummer: 2953094482
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.

738913. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
01190101. Boon (droge veld en zaad) boerderij | Bean (dry field and seed) farm
14290100. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
38420200. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
39140502. Bestek, roestvrij staal | Cutlery, stainless steel
89990306. Technisch schrijven | Technical writing

Werken bij Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

Zoek naar antwoorden van Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.. Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.. Leave a respond for Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.. Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.
Location of Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.: Ghent Dredging NV | Cuythoek CVBA | BRUXELLES ACCUEIL ASBL | Royal Cercle de Tennis de Table Anderlechtois | Abelag

Other related companies as Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L.: Ghent Dredging NV | Cuythoek CVBA | BRUXELLES ACCUEIL ASBL | Royal Cercle de Tennis de Table Anderlechtois | Abelag

Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03668579101. Het bedrijf Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Cahay 20, B-6690 Vielsalm. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., company assigned to the tax number BE03668579101. The company Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. is located at the address: Cahay 20, B-6690 Vielsalm. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. were not found.
The main activity of Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., open positions, location of Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Hautes Ardennes (At. Protégé) A.S.B.L., employees, financial statistics.