Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.
Private companiesTransportation by Air • Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.

Contactgegevens Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Route de l'Etat 82, B-6460 Villers-la-Tour, België

Telefoon (phone): (060) 211268 (060) 211268

Fax (fax): (060) 213830 (060) 213830

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.
Products information Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE07139709472
Ondernemingsnummer: 7740386962
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.

177102. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
23939900. Textile bags, nec | Textile bags, nec
25210203. Opbergkasten (dozen), kantoor: hout | Filing cabinets (boxes), office: wood
28990500. maten | Sizes
35770500. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
59990303. vlaggen | Flags
83610302. Geestelijk gehandicapt thuis | Mentally handicapped home

Werken bij Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.. Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.. Leave a respond for Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.. Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.
Location of Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.: Logi-Technic NV | Vital & Zn NV | BOERAEVE | Maxi-Vins | RVcar-sound

Other related companies as Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L.: Logi-Technic NV | Vital & Zn NV | BOERAEVE | Maxi-Vins | RVcar-sound

Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07139709472. Het bedrijf Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Route de l'Etat 82, B-6460 Villers-la-Tour. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., company assigned to the tax number BE07139709472. The company Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. is located at the address: Route de l'Etat 82, B-6460 Villers-la-Tour. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. were not found.
The main activity of Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., open positions, location of Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Entretreprises Jules Delid S.P.R.L., employees, financial statistics.