AUTOCARS BINCHOIS SPRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • AUTOCARS BINCHOIS SPRL
Private companiesRailroad Transportation • AUTOCARS BINCHOIS SPRL

Contactgegevens AUTOCARS BINCHOIS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS BINCHOIS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS BINCHOIS SPRL

Regio (region): Binche, België

Adres (address): Rue Zéphirin Fontaine 111,7130, België

Telefoon (phone): 064 31 06 66; 064 33 80 74; 070 22 20 64 064 31 06 66; 064 33 80 74; 070 22 20 64

Fax (fax): 064 31 06 69 064 31 06 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS BINCHOIS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS BINCHOIS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS BINCHOIS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS BINCHOIS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS BINCHOIS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS BINCHOIS SPRL
Products information AUTOCARS BINCHOIS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08194122314
Ondernemingsnummer: 7712646484
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AUTOCARS BINCHOIS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS BINCHOIS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL
Addition kinds of activities for AUTOCARS BINCHOIS SPRL

20139903. Gekookte vlees, van gekocht vlees | Cooked meats, from purchased meat
23890102. voetjes | Footlets
25420104. Postracks en kluisjes, postdienst: behalve hout | Mail racks and lock boxes, postal service: except wood
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
36330000. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
50919909. Scherpmachines, sportartikelen | Sharpeners, sporting goods
51980201. Schellak | Shellac
79991602. Rafting tours | Rafting tours
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij AUTOCARS BINCHOIS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS BINCHOIS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS BINCHOIS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS BINCHOIS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Laat een reactie achter voor AUTOCARS BINCHOIS SPRL. AUTOCARS BINCHOIS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS BINCHOIS SPRL. Leave a respond for AUTOCARS BINCHOIS SPRL. AUTOCARS BINCHOIS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS BINCHOIS SPRL op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS BINCHOIS SPRL
Location of AUTOCARS BINCHOIS SPRL on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS BINCHOIS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS BINCHOIS SPRL AUTOCARS BINCHOIS SPRL: DB Expertise | Odyssey International | DE VOGEL - WAUMAN BVBA | Amis Interim N.V. | Noirhomme

Other related companies as AUTOCARS BINCHOIS SPRL: DB Expertise | Odyssey International | DE VOGEL - WAUMAN BVBA | Amis Interim N.V. | Noirhomme

AUTOCARS BINCHOIS SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Binche, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS BINCHOIS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08194122314. Het bedrijf AUTOCARS BINCHOIS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Zéphirin Fontaine 111,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AUTOCARS BINCHOIS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS BINCHOIS SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS BINCHOIS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS BINCHOIS SPRL, openstaande posities, locatie van AUTOCARS BINCHOIS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOCARS BINCHOIS SPRL is a company, that was registered 1987 in Binche region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS BINCHOIS SPRL, company assigned to the tax number BE08194122314. The company AUTOCARS BINCHOIS SPRL is located at the address: Rue Zéphirin Fontaine 111,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AUTOCARS BINCHOIS SPRL were not found.
The main activity of AUTOCARS BINCHOIS SPRL is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS BINCHOIS SPRL is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS BINCHOIS SPRL, open positions, location of AUTOCARS BINCHOIS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS BINCHOIS SPRL, Binche: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS BINCHOIS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS BINCHOIS SPRL, Binche: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS BINCHOIS SPRL, employees, financial statistics.