Leonet Ateliers S.P.R.L.

Contactgegevens Leonet Ateliers S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leonet Ateliers S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leonet Ateliers S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Progres 34, B-5555 Bièvre, België

Telefoon (phone): (061) 511014 (061) 511014

Fax (fax): (061) 511363 (061) 511363

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leonet Ateliers S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leonet Ateliers S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leonet Ateliers S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leonet Ateliers S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leonet Ateliers S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leonet Ateliers S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leonet Ateliers S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leonet Ateliers S.P.R.L.
Products information Leonet Ateliers S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03277465820
Ondernemingsnummer: 5075653076
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Leonet Ateliers S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leonet Ateliers S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Leonet Ateliers S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leonet Ateliers S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Leonet Ateliers S.P.R.L.

509301. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
14790100. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
20929907. Seafoods, bevroren: bereid | Seafoods, frozen: prepared
35230203. Weeding machines, landbouw | Weeding machines, agricultural
35420502. Knurling machines | Knurling machines
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij Leonet Ateliers S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leonet Ateliers S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leonet Ateliers S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leonet Ateliers S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van Leonet Ateliers S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Leonet Ateliers S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leonet Ateliers S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Leonet Ateliers S.P.R.L.. Leonet Ateliers S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leonet Ateliers S.P.R.L.. Leave a respond for Leonet Ateliers S.P.R.L.. Leonet Ateliers S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leonet Ateliers S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Leonet Ateliers S.P.R.L.
Location of Leonet Ateliers S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Leonet Ateliers S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Leonet Ateliers S.P.R.L. Leonet Ateliers S.P.R.L.: De Stadskrant | Defrancq NV | Saelemaekers Peter | Datek Kraanverhuur NV | Dialog N.V.

Other related companies as Leonet Ateliers S.P.R.L.: De Stadskrant | Defrancq NV | Saelemaekers Peter | Datek Kraanverhuur NV | Dialog N.V.

Leonet Ateliers S.P.R.L. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Leonet Ateliers S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03277465820. Het bedrijf Leonet Ateliers S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue du Progres 34, B-5555 Bièvre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Leonet Ateliers S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leonet Ateliers S.P.R.L. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leonet Ateliers S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leonet Ateliers S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Leonet Ateliers S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Leonet Ateliers S.P.R.L. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Leonet Ateliers S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03277465820. The company Leonet Ateliers S.P.R.L. is located at the address: Rue du Progres 34, B-5555 Bièvre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Leonet Ateliers S.P.R.L. were not found.
The main activity of Leonet Ateliers S.P.R.L. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Leonet Ateliers S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Leonet Ateliers S.P.R.L., open positions, location of Leonet Ateliers S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leonet Ateliers S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leonet Ateliers S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leonet Ateliers S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leonet Ateliers S.P.R.L., employees, financial statistics.