AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &

Contactgegevens AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &

Regio (region): Meise (Wolvertem), België

Adres (address): Neromstraat 47,1861, België

Telefoon (phone): 02 305 74 72; 0475 25 33 40 02 305 74 72; 0475 25 33 40

Fax (fax): 02 270 04 71 02 270 04 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &
Products information AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &

BTW identificatienummer (tax): BE02847625732
Ondernemingsnummer: 4482116699
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 224,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &
(Get full report from official database of BE for AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &
Addition kinds of activities for AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &

762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
28690506. Zoetstoffen, synthetisch | Sweeteners, synthetic
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
33650100. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
34430116. Afscheiders, industrieel proces: metalen plaat | Separators, industrial process: metal plate
50449901. Bankautomaatmachines | Bank automatic teller machines
73730302. Waarde toegevoegde resellers, computersystemen | Value-added resellers, computer systems

Werken bij AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &. Laat een reactie achter voor AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &. AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &. Leave a respond for AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &. AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & op de google maps. Adres en contacten AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &
Location of AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & on the google maps. Address and contacts of AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &: D'HOUWER R GARAGE | A.A.V. EX | Car Renting & Vervoer | Vanhauwaert BVBA | Italia In Campagna

Other related companies as AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &: D'HOUWER R GARAGE | A.A.V. EX | Car Renting & Vervoer | Vanhauwaert BVBA | Italia In Campagna

AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Meise (Wolvertem), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02847625732. Het bedrijf AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & bevindt zich op het adres: Neromstraat 47,1861. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 224,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, openstaande posities, locatie van AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & is a company, that was registered 2010 in Meise (Wolvertem) region, Belgium. Full name of company is AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, company assigned to the tax number BE02847625732. The company AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & is located at the address: Neromstraat 47,1861. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 224,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & were not found.
The main activity of AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & is not available. You also can look at reviews of AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, open positions, location of AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE & on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, Meise (Wolvertem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, Meise (Wolvertem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCAR THE EXCLUSIVE BUSINESS MINIBUS SERVICE &, employees, financial statistics.