Leisure & Business Event's Equipments S.A.

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Leisure & Business Event's Equipments S.A.
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Leisure & Business Event's Equipments S.A.

Contactgegevens Leisure & Business Event's Equipments S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leisure & Business Event's Equipments S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leisure & Business Event's Equipments S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Boulevard general Wahis 16ec, B-1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 7054353 (02) 7054353

Fax (fax): (02) 7057976 (02) 7057976

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leisure & Business Event's Equipments S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leisure & Business Event's Equipments S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leisure & Business Event's Equipments S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leisure & Business Event's Equipments S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leisure & Business Event's Equipments S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leisure & Business Event's Equipments S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leisure & Business Event's Equipments S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leisure & Business Event's Equipments S.A.
Products information Leisure & Business Event's Equipments S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Leisure & Business Event's Equipments S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leisure & Business Event's Equipments S.A.
(Get full report from official database of BE for Leisure & Business Event's Equipments S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leisure & Business Event's Equipments S.A.
Addition kinds of activities for Leisure & Business Event's Equipments S.A.

20229903. Verwerkte kaas | Processed cheese
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
23539911. Zijden hoeden | Silk hats
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental

Werken bij Leisure & Business Event's Equipments S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leisure & Business Event's Equipments S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leisure & Business Event's Equipments S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leisure & Business Event's Equipments S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Leisure & Business Event's Equipments S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Leisure & Business Event's Equipments S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leisure & Business Event's Equipments S.A.. Laat een reactie achter voor Leisure & Business Event's Equipments S.A.. Leisure & Business Event's Equipments S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leisure & Business Event's Equipments S.A.. Leave a respond for Leisure & Business Event's Equipments S.A.. Leisure & Business Event's Equipments S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leisure & Business Event's Equipments S.A. op de google maps. Adres en contacten Leisure & Business Event's Equipments S.A.
Location of Leisure & Business Event's Equipments S.A. on the google maps. Address and contacts of Leisure & Business Event's Equipments S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Leisure & Business Event's Equipments S.A. Leisure & Business Event's Equipments S.A.: Air Madagascar | AUTO MOTO CENTER CASET | Interduo BVBA | Pletinckx Eric | Hans Van de Walle

Other related companies as Leisure & Business Event's Equipments S.A.: Air Madagascar | AUTO MOTO CENTER CASET | Interduo BVBA | Pletinckx Eric | Hans Van de Walle

Leisure & Business Event's Equipments S.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Leisure & Business Event's Equipments S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf Leisure & Business Event's Equipments S.A. bevindt zich op het adres: Boulevard general Wahis 16ec, B-1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Leisure & Business Event's Equipments S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leisure & Business Event's Equipments S.A. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leisure & Business Event's Equipments S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leisure & Business Event's Equipments S.A., openstaande posities, locatie van Leisure & Business Event's Equipments S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Leisure & Business Event's Equipments S.A. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Leisure & Business Event's Equipments S.A., company assigned to the tax number BE08230102539. The company Leisure & Business Event's Equipments S.A. is located at the address: Boulevard general Wahis 16ec, B-1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Leisure & Business Event's Equipments S.A. were not found.
The main activity of Leisure & Business Event's Equipments S.A. is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Leisure & Business Event's Equipments S.A. is not available. You also can look at reviews of Leisure & Business Event's Equipments S.A., open positions, location of Leisure & Business Event's Equipments S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leisure & Business Event's Equipments S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leisure & Business Event's Equipments S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leisure & Business Event's Equipments S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leisure & Business Event's Equipments S.A., employees, financial statistics.