Leder-Kliniek B.V.B.A.

Contactgegevens Leder-Kliniek B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leder-Kliniek B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leder-Kliniek B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 287, B-2550 Kontich, België

Telefoon (phone): (03) 4575576 (03) 4575576

Fax (fax): (03) 4581344 (03) 4581344

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leder-Kliniek B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leder-Kliniek B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leder-Kliniek B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leder-Kliniek B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leder-Kliniek B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leder-Kliniek B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leder-Kliniek B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leder-Kliniek B.V.B.A.
Products information Leder-Kliniek B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03058288574
Ondernemingsnummer: 9235626220
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Leder-Kliniek B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leder-Kliniek B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Leder-Kliniek B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leder-Kliniek B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Leder-Kliniek B.V.B.A.

33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
34420503. Weerstrip, metaal | Weather strip, metal
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
34979901. Koperfolie | Copper foil
38250329. Watt-uur en vraagmeters, gecombineerd | Watt-hour and demand meters, combined
80490403. Psychiatrische maatschappelijk werker | Psychiatric social worker

Werken bij Leder-Kliniek B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leder-Kliniek B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leder-Kliniek B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leder-Kliniek B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van Leder-Kliniek B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Leder-Kliniek B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leder-Kliniek B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Leder-Kliniek B.V.B.A.. Leder-Kliniek B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leder-Kliniek B.V.B.A.. Leave a respond for Leder-Kliniek B.V.B.A.. Leder-Kliniek B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leder-Kliniek B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Leder-Kliniek B.V.B.A.
Location of Leder-Kliniek B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Leder-Kliniek B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Leder-Kliniek B.V.B.A. Leder-Kliniek B.V.B.A.: A.B.C. | Parmentier G & JL | DCL Print & Sign | LIEBENS | Cetounet S.C

Other related companies as Leder-Kliniek B.V.B.A.: A.B.C. | Parmentier G & JL | DCL Print & Sign | LIEBENS | Cetounet S.C

Leder-Kliniek B.V.B.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Leder-Kliniek B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03058288574. Het bedrijf Leder-Kliniek B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 287, B-2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Leder-Kliniek B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leder-Kliniek B.V.B.A. is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leder-Kliniek B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leder-Kliniek B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Leder-Kliniek B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Leder-Kliniek B.V.B.A. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Leder-Kliniek B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03058288574. The company Leder-Kliniek B.V.B.A. is located at the address: Mechelsesteenweg 287, B-2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Leder-Kliniek B.V.B.A. were not found.
The main activity of Leder-Kliniek B.V.B.A. is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Leder-Kliniek B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Leder-Kliniek B.V.B.A., open positions, location of Leder-Kliniek B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leder-Kliniek B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leder-Kliniek B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leder-Kliniek B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leder-Kliniek B.V.B.A., employees, financial statistics.