Mak & Coeurderoi NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Mak & Coeurderoi NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Mak & Coeurderoi NV

Contactgegevens Mak & Coeurderoi NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mak & Coeurderoi NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mak & Coeurderoi NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Kernenergiestraat 71-73,2610, België

Telefoon (phone): 03 740 00 40 03 740 00 40

Fax (fax): 03 887 96 14 03 887 96 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mak & Coeurderoi NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mak & Coeurderoi NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mak & Coeurderoi NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mak & Coeurderoi NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mak & Coeurderoi NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mak & Coeurderoi NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mak & Coeurderoi NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mak & Coeurderoi NV
Products information Mak & Coeurderoi NV

BTW identificatienummer (tax): BE08842041015
Ondernemingsnummer: 9941497802
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Mak & Coeurderoi NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mak & Coeurderoi NV
(Get full report from official database of BE for Mak & Coeurderoi NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mak & Coeurderoi NV
Addition kinds of activities for Mak & Coeurderoi NV

311103. Lederverwerking | Leather processing
25120000. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
41410000. Lokale bus charter service | Local bus charter service
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security

Werken bij Mak & Coeurderoi NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mak & Coeurderoi NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mak & Coeurderoi NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mak & Coeurderoi NV. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

 • Administratieve bediende (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

 • Stikster (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

 • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

 • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

 • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

  Regio: WALEM

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

  Regio: GUIGOVEN

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

 • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Monteur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KBS SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: McDonald's Knokke

  Type: Flexijob

  Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Mak & Coeurderoi NV in sociale netwerken
Look for responds of Mak & Coeurderoi NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mak & Coeurderoi NV. Laat een reactie achter voor Mak & Coeurderoi NV. Mak & Coeurderoi NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mak & Coeurderoi NV. Leave a respond for Mak & Coeurderoi NV. Mak & Coeurderoi NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mak & Coeurderoi NV op de google maps. Adres en contacten Mak & Coeurderoi NV
Location of Mak & Coeurderoi NV on the google maps. Address and contacts of Mak & Coeurderoi NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Mak & Coeurderoi NV Mak & Coeurderoi NV: Van Huele Recuperatie, Bouwmaterialen en -Promotie BVBA | Cleemput BVBA | H & H | Toshiba TEC Europe Retail Information Systems | Mipes BVBA

Other related companies as Mak & Coeurderoi NV: Van Huele Recuperatie, Bouwmaterialen en -Promotie BVBA | Cleemput BVBA | H & H | Toshiba TEC Europe Retail Information Systems | Mipes BVBA

Mak & Coeurderoi NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Mak & Coeurderoi NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08842041015. Het bedrijf Mak & Coeurderoi NV bevindt zich op het adres: Kernenergiestraat 71-73,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 877,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Mak & Coeurderoi NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mak & Coeurderoi NV is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mak & Coeurderoi NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mak & Coeurderoi NV, openstaande posities, locatie van Mak & Coeurderoi NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mak & Coeurderoi NV is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Mak & Coeurderoi NV, company assigned to the tax number BE08842041015. The company Mak & Coeurderoi NV is located at the address: Kernenergiestraat 71-73,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 877,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Mak & Coeurderoi NV were not found.
The main activity of Mak & Coeurderoi NV is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mak & Coeurderoi NV is not available. You also can look at reviews of Mak & Coeurderoi NV, open positions, location of Mak & Coeurderoi NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mak & Coeurderoi NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mak & Coeurderoi NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mak & Coeurderoi NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mak & Coeurderoi NV, employees, financial statistics.