ARTEVELDE-MEYVAERT

Contactgegevens ARTEVELDE-MEYVAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTEVELDE-MEYVAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTEVELDE-MEYVAERT

Regio (region): Evergem (Ertvelde), België

Adres (address): Pastorijstraat 9,9940, België

Telefoon (phone): 09 344 50 53 09 344 50 53

Fax (fax): 09 343 05 67 09 343 05 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTEVELDE-MEYVAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTEVELDE-MEYVAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTEVELDE-MEYVAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTEVELDE-MEYVAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTEVELDE-MEYVAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTEVELDE-MEYVAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTEVELDE-MEYVAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTEVELDE-MEYVAERT
Products information ARTEVELDE-MEYVAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05622222900
Ondernemingsnummer: 2482055664
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ARTEVELDE-MEYVAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTEVELDE-MEYVAERT
(Get full report from official database of BE for ARTEVELDE-MEYVAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTEVELDE-MEYVAERT
Addition kinds of activities for ARTEVELDE-MEYVAERT

7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
267602. Vrouwelijke hygiëne papierproducten | Feminine hygiene paper products
599300. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
07510302. Schapenafscheidingsdiensten | Sheep shearing services
20660000. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij ARTEVELDE-MEYVAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTEVELDE-MEYVAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTEVELDE-MEYVAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTEVELDE-MEYVAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

Zoek naar antwoorden van ARTEVELDE-MEYVAERT in sociale netwerken
Look for responds of ARTEVELDE-MEYVAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTEVELDE-MEYVAERT. Laat een reactie achter voor ARTEVELDE-MEYVAERT. ARTEVELDE-MEYVAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTEVELDE-MEYVAERT. Leave a respond for ARTEVELDE-MEYVAERT. ARTEVELDE-MEYVAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTEVELDE-MEYVAERT op de google maps. Adres en contacten ARTEVELDE-MEYVAERT
Location of ARTEVELDE-MEYVAERT on the google maps. Address and contacts of ARTEVELDE-MEYVAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTEVELDE-MEYVAERT ARTEVELDE-MEYVAERT: Van Put Bob | Precon | De Troyer L | Armando Testa SA | Istituto Italiano di Cultura

Other related companies as ARTEVELDE-MEYVAERT: Van Put Bob | Precon | De Troyer L | Armando Testa SA | Istituto Italiano di Cultura

ARTEVELDE-MEYVAERT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Evergem (Ertvelde), België. De volledige naam van het bedrijf is ARTEVELDE-MEYVAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05622222900. Het bedrijf ARTEVELDE-MEYVAERT bevindt zich op het adres: Pastorijstraat 9,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 479,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ARTEVELDE-MEYVAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARTEVELDE-MEYVAERT is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTEVELDE-MEYVAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTEVELDE-MEYVAERT, openstaande posities, locatie van ARTEVELDE-MEYVAERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARTEVELDE-MEYVAERT is a company, that was registered 1988 in Evergem (Ertvelde) region, Belgium. Full name of company is ARTEVELDE-MEYVAERT, company assigned to the tax number BE05622222900. The company ARTEVELDE-MEYVAERT is located at the address: Pastorijstraat 9,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 479,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ARTEVELDE-MEYVAERT were not found.
The main activity of ARTEVELDE-MEYVAERT is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTEVELDE-MEYVAERT is not available. You also can look at reviews of ARTEVELDE-MEYVAERT, open positions, location of ARTEVELDE-MEYVAERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTEVELDE-MEYVAERT, Evergem (Ertvelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTEVELDE-MEYVAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTEVELDE-MEYVAERT, Evergem (Ertvelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTEVELDE-MEYVAERT, employees, financial statistics.