APOLLONIA-ITA

Contactgegevens APOLLONIA-ITA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOLLONIA-ITA: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOLLONIA-ITA

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 390,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 00 24 09 369 00 24

Fax (fax): 09 366 08 08 09 366 08 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOLLONIA-ITA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOLLONIA-ITA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOLLONIA-ITA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOLLONIA-ITA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOLLONIA-ITA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOLLONIA-ITA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOLLONIA-ITA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOLLONIA-ITA
Products information APOLLONIA-ITA

BTW identificatienummer (tax): BE06303375244
Ondernemingsnummer: 9403442382
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in APOLLONIA-ITA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOLLONIA-ITA
(Get full report from official database of BE for APOLLONIA-ITA)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOLLONIA-ITA
Addition kinds of activities for APOLLONIA-ITA

207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
15429902. Ontwerp en oprigting, gecombineerd: niet-residentieel | Design and erection, combined: non-residential
22111201. Boekdoek | Book cloth
23910000. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
28650109. Drug kleurstoffen, synthetisch | Drug dyes, synthetic
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
39140408. Toiletartikelen, geplateerd (alle metalen) | Toilet ware, plated (all metals)
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij APOLLONIA-ITA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOLLONIA-ITA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOLLONIA-ITA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOLLONIA-ITA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van APOLLONIA-ITA in sociale netwerken
Look for responds of APOLLONIA-ITA in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOLLONIA-ITA. Laat een reactie achter voor APOLLONIA-ITA. APOLLONIA-ITA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOLLONIA-ITA. Leave a respond for APOLLONIA-ITA. APOLLONIA-ITA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOLLONIA-ITA op de google maps. Adres en contacten APOLLONIA-ITA
Location of APOLLONIA-ITA on the google maps. Address and contacts of APOLLONIA-ITA

Andere gerelateerde bedrijven als come APOLLONIA-ITA APOLLONIA-ITA: Jubel Motors NV | SODELUX SPRL | Dinnamo Administration Services | Deservis N.V. | music emporium

Other related companies as APOLLONIA-ITA: Jubel Motors NV | SODELUX SPRL | Dinnamo Administration Services | Deservis N.V. | music emporium

APOLLONIA-ITA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is APOLLONIA-ITA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06303375244. Het bedrijf APOLLONIA-ITA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 390,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in APOLLONIA-ITA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOLLONIA-ITA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOLLONIA-ITA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOLLONIA-ITA, openstaande posities, locatie van APOLLONIA-ITA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APOLLONIA-ITA is a company, that was registered 2011 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is APOLLONIA-ITA, company assigned to the tax number BE06303375244. The company APOLLONIA-ITA is located at the address: Brusselsesteenweg 390,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in APOLLONIA-ITA were not found.
The main activity of APOLLONIA-ITA is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of APOLLONIA-ITA is not available. You also can look at reviews of APOLLONIA-ITA, open positions, location of APOLLONIA-ITA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOLLONIA-ITA, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOLLONIA-ITA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOLLONIA-ITA, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOLLONIA-ITA, employees, financial statistics.