Latty International Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Latty International Belgium N.V.
Private companiesFurniture and Fixtures • Latty International Belgium N.V.

Contactgegevens Latty International Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Latty International Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Latty International Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Pepijnstraat 51, B-3400 Landen, België

Telefoon (phone): (011) 882951 (011) 882951

Fax (fax): (011) 832951 (011) 832951

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Latty International Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Latty International Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Latty International Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Latty International Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Latty International Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Latty International Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Latty International Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Latty International Belgium N.V.
Products information Latty International Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03668579101
Ondernemingsnummer: 2953094482
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Latty International Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Latty International Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Latty International Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Latty International Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Latty International Belgium N.V.

344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
919900. Overheid, nec | General government, nec
20529917. Tarwe crackers | Wheat crackers
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
37140409. Wissers, voorruit, motorvoertuig | Wipers, windshield, motor vehicle
50879910. Stressreducerende apparatuur, elektrisch | Stress reducing equipment, electric
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games

Werken bij Latty International Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Latty International Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Latty International Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Latty International Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van Latty International Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Latty International Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Latty International Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Latty International Belgium N.V.. Latty International Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Latty International Belgium N.V.. Leave a respond for Latty International Belgium N.V.. Latty International Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Latty International Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Latty International Belgium N.V.
Location of Latty International Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Latty International Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Latty International Belgium N.V. Latty International Belgium N.V.: Liebaut Feestartikelen NV | Dethosoft BVBA | SWISS LIFE | Ecota | Mitiska België nv

Other related companies as Latty International Belgium N.V.: Liebaut Feestartikelen NV | Dethosoft BVBA | SWISS LIFE | Ecota | Mitiska België nv

Latty International Belgium N.V. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Latty International Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03668579101. Het bedrijf Latty International Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Pepijnstraat 51, B-3400 Landen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Latty International Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Latty International Belgium N.V. is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Latty International Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Latty International Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Latty International Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Latty International Belgium N.V. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Latty International Belgium N.V., company assigned to the tax number BE03668579101. The company Latty International Belgium N.V. is located at the address: Pepijnstraat 51, B-3400 Landen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Latty International Belgium N.V. were not found.
The main activity of Latty International Belgium N.V. is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Latty International Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Latty International Belgium N.V., open positions, location of Latty International Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Latty International Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Latty International Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Latty International Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Latty International Belgium N.V., employees, financial statistics.