Lanko International B.V.

Particuliere bedrijvencommunicatie • Lanko International B.V.
Private companiesCommunications • Lanko International B.V.

Contactgegevens Lanko International B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lanko International B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lanko International B.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Neerharenweg 36, B-3620 Lanaken, België

Telefoon (phone): (089) 712174 (089) 712174

Fax (fax): (089) 721787 (089) 721787

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lanko International B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lanko International B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lanko International B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lanko International B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lanko International B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lanko International B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lanko International B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lanko International B.V.
Products information Lanko International B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05175354003
Ondernemingsnummer: 1715484619
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lanko International B.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lanko International B.V.
(Get full report from official database of BE for Lanko International B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lanko International B.V.
Addition kinds of activities for Lanko International B.V.

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
596399. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
631100. Levensverzekering | Life insurance
799912. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services
01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
36990103. betatrons | Betatrons
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled

Werken bij Lanko International B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lanko International B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lanko International B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lanko International B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van Lanko International B.V. in sociale netwerken
Look for responds of Lanko International B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lanko International B.V.. Laat een reactie achter voor Lanko International B.V.. Lanko International B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lanko International B.V.. Leave a respond for Lanko International B.V.. Lanko International B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lanko International B.V. op de google maps. Adres en contacten Lanko International B.V.
Location of Lanko International B.V. on the google maps. Address and contacts of Lanko International B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lanko International B.V. Lanko International B.V.: CENTRAL REPRO SPRL | Audag SA | E. Van Ranst Zonen B.V.B.A. | Alain Fayt | Vandamme Alain,

Other related companies as Lanko International B.V.: CENTRAL REPRO SPRL | Audag SA | E. Van Ranst Zonen B.V.B.A. | Alain Fayt | Vandamme Alain,

Lanko International B.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Lanko International B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05175354003. Het bedrijf Lanko International B.V. bevindt zich op het adres: Neerharenweg 36, B-3620 Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lanko International B.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lanko International B.V. is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lanko International B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lanko International B.V., openstaande posities, locatie van Lanko International B.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lanko International B.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Lanko International B.V., company assigned to the tax number BE05175354003. The company Lanko International B.V. is located at the address: Neerharenweg 36, B-3620 Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lanko International B.V. were not found.
The main activity of Lanko International B.V. is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lanko International B.V. is not available. You also can look at reviews of Lanko International B.V., open positions, location of Lanko International B.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lanko International B.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lanko International B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lanko International B.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lanko International B.V., employees, financial statistics.