AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI
Private companiesAdministration of Economic Programs • AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI

Contactgegevens AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI

Regio (region): Oudenaarde, België

Adres (address): Fietelstraat 129-135,9700, België

Telefoon (phone): 055 31 85 68; 055 31 12 40 055 31 85 68; 055 31 12 40

Fax (fax): 055 31 36 51 055 31 36 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI
Products information AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI

BTW identificatienummer (tax): BE07050994873
Ondernemingsnummer: 7709899902
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI
(Get full report from official database of BE for AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI
Addition kinds of activities for AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI

376999. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
922101. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
28360502. venoms | Venoms
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
49590103. Vacuüm van vliegvelden | Vacuuming of airport runways
51690102. Caustic soda | Caustic soda

Werken bij AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI in sociale netwerken
Look for responds of AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI. Laat een reactie achter voor AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI. AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI. Leave a respond for AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI. AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI op de google maps. Adres en contacten AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI
Location of AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI on the google maps. Address and contacts of AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI

Andere gerelateerde bedrijven als come AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI: BUILDING CONCEPT SA | Albokor | Fami-Bouw BVBA | Carilight | Téléscope

Other related companies as AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI: BUILDING CONCEPT SA | Albokor | Fami-Bouw BVBA | Carilight | Téléscope

AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Oudenaarde, België. De volledige naam van het bedrijf is AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07050994873. Het bedrijf AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI bevindt zich op het adres: Fietelstraat 129-135,9700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, openstaande posities, locatie van AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI is a company, that was registered 1995 in Oudenaarde region, Belgium. Full name of company is AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, company assigned to the tax number BE07050994873. The company AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI is located at the address: Fietelstraat 129-135,9700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI were not found.
The main activity of AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI is not available. You also can look at reviews of AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, open positions, location of AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, Oudenaarde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, Oudenaarde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGLAIA-TRAVELS-SCHELDEVALLEI, employees, financial statistics.