A-R (Rami Autocars)

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • A-R (Rami Autocars)
Private companiesDepository Institutions • A-R (Rami Autocars)

Contactgegevens A-R (Rami Autocars): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-R (Rami Autocars): address, phone, fax, email, website, opening hours

A-R (Rami Autocars)

Regio (region): Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België

Adres (address): Groot-Bijgaardenstraat 497,1082, België

Telefoon (phone): 02 469 06 76 02 469 06 76

Fax (fax): 02 465 07 76 02 465 07 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-R (Rami Autocars): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-R (Rami Autocars)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-R (Rami Autocars)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-R (Rami Autocars), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-R (Rami Autocars). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-R (Rami Autocars), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-R (Rami Autocars). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-R (Rami Autocars)
Products information A-R (Rami Autocars)

BTW identificatienummer (tax): BE07252044677
Ondernemingsnummer: 9172180175
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A-R (Rami Autocars) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-R (Rami Autocars)
(Get full report from official database of BE for A-R (Rami Autocars))

Aanvulling soorten activiteiten voor A-R (Rami Autocars)
Addition kinds of activities for A-R (Rami Autocars)

208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
229900. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
33690000. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
50840807. Waterpompen (industrieel) | Water pumps (industrial)
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
78120111. Opleiding film productie | Training motion picture production

Werken bij A-R (Rami Autocars): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-R (Rami Autocars): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-R (Rami Autocars). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-R (Rami Autocars). Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

Zoek naar antwoorden van A-R (Rami Autocars) in sociale netwerken
Look for responds of A-R (Rami Autocars) in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-R (Rami Autocars). Laat een reactie achter voor A-R (Rami Autocars). A-R (Rami Autocars) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-R (Rami Autocars). Leave a respond for A-R (Rami Autocars). A-R (Rami Autocars) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-R (Rami Autocars) op de google maps. Adres en contacten A-R (Rami Autocars)
Location of A-R (Rami Autocars) on the google maps. Address and contacts of A-R (Rami Autocars)

Andere gerelateerde bedrijven als come A-R (Rami Autocars) A-R (Rami Autocars): Locafest | Esso Belgium BVBA | Gumako NV | Lightpoint Europe NV | Stern Security Israel

Other related companies as A-R (Rami Autocars): Locafest | Esso Belgium BVBA | Gumako NV | Lightpoint Europe NV | Stern Security Israel

A-R (Rami Autocars) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is A-R (Rami Autocars), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07252044677. Het bedrijf A-R (Rami Autocars) bevindt zich op het adres: Groot-Bijgaardenstraat 497,1082. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 255,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A-R (Rami Autocars) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-R (Rami Autocars) is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-R (Rami Autocars) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-R (Rami Autocars), openstaande posities, locatie van A-R (Rami Autocars) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-R (Rami Autocars) is a company, that was registered 2011 in Brussel (Sint-Agatha-Berchem) region, Belgium. Full name of company is A-R (Rami Autocars), company assigned to the tax number BE07252044677. The company A-R (Rami Autocars) is located at the address: Groot-Bijgaardenstraat 497,1082. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 255,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A-R (Rami Autocars) were not found.
The main activity of A-R (Rami Autocars) is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A-R (Rami Autocars) is not available. You also can look at reviews of A-R (Rami Autocars), open positions, location of A-R (Rami Autocars) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-R (Rami Autocars), Brussel (Sint-Agatha-Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-R (Rami Autocars), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-R (Rami Autocars), Brussel (Sint-Agatha-Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-R (Rami Autocars), employees, financial statistics.