Lactalis Europe du Nord S.A.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Lactalis Europe du Nord S.A.
Private companiesFood and Kindred Products • Lactalis Europe du Nord S.A.

Contactgegevens Lactalis Europe du Nord S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lactalis Europe du Nord S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lactalis Europe du Nord S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Boulevard Emile Jacqmain 20, B-1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 2110920 (02) 2110920

Fax (fax): (02) 2187462 (02) 2187462

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lactalis Europe du Nord S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lactalis Europe du Nord S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lactalis Europe du Nord S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lactalis Europe du Nord S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lactalis Europe du Nord S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lactalis Europe du Nord S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lactalis Europe du Nord S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lactalis Europe du Nord S.A.
Products information Lactalis Europe du Nord S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09436950683
Ondernemingsnummer: 3792999267
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Lactalis Europe du Nord S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lactalis Europe du Nord S.A.
(Get full report from official database of BE for Lactalis Europe du Nord S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lactalis Europe du Nord S.A.
Addition kinds of activities for Lactalis Europe du Nord S.A.

24110102. Kopbouten, hout: gekapt | Heading bolts, wood: hewn
36510106. Compact disc-spelers | Compact disk players
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership
87420206. Training en ontwikkeling consultant | Training and development consultant
87480201. Stadsplanning | City planning

Werken bij Lactalis Europe du Nord S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lactalis Europe du Nord S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lactalis Europe du Nord S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lactalis Europe du Nord S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Lactalis Europe du Nord S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Lactalis Europe du Nord S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lactalis Europe du Nord S.A.. Laat een reactie achter voor Lactalis Europe du Nord S.A.. Lactalis Europe du Nord S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lactalis Europe du Nord S.A.. Leave a respond for Lactalis Europe du Nord S.A.. Lactalis Europe du Nord S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lactalis Europe du Nord S.A. op de google maps. Adres en contacten Lactalis Europe du Nord S.A.
Location of Lactalis Europe du Nord S.A. on the google maps. Address and contacts of Lactalis Europe du Nord S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lactalis Europe du Nord S.A. Lactalis Europe du Nord S.A.: Bergoens NV | Flexitrans BVBA | Genius ICT Services | Calberson Belgium N.V. | Lembevinum bvba.

Other related companies as Lactalis Europe du Nord S.A.: Bergoens NV | Flexitrans BVBA | Genius ICT Services | Calberson Belgium N.V. | Lembevinum bvba.

Lactalis Europe du Nord S.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Lactalis Europe du Nord S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09436950683. Het bedrijf Lactalis Europe du Nord S.A. bevindt zich op het adres: Boulevard Emile Jacqmain 20, B-1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Lactalis Europe du Nord S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lactalis Europe du Nord S.A. is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lactalis Europe du Nord S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lactalis Europe du Nord S.A., openstaande posities, locatie van Lactalis Europe du Nord S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lactalis Europe du Nord S.A. is a company, that was registered 1989 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Lactalis Europe du Nord S.A., company assigned to the tax number BE09436950683. The company Lactalis Europe du Nord S.A. is located at the address: Boulevard Emile Jacqmain 20, B-1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Lactalis Europe du Nord S.A. were not found.
The main activity of Lactalis Europe du Nord S.A. is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lactalis Europe du Nord S.A. is not available. You also can look at reviews of Lactalis Europe du Nord S.A., open positions, location of Lactalis Europe du Nord S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lactalis Europe du Nord S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lactalis Europe du Nord S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lactalis Europe du Nord S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lactalis Europe du Nord S.A., employees, financial statistics.