Krypton Electronic Engineering N.V.

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Krypton Electronic Engineering N.V.
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Krypton Electronic Engineering N.V.

Contactgegevens Krypton Electronic Engineering N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Krypton Electronic Engineering N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Krypton Electronic Engineering N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Interleuvenlaan 86, B-3001 Leuven, België

Telefoon (phone): (016) 400410 (016) 400410

Fax (fax): (016) 400386 (016) 400386

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Krypton Electronic Engineering N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Krypton Electronic Engineering N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Krypton Electronic Engineering N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Krypton Electronic Engineering N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Krypton Electronic Engineering N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Krypton Electronic Engineering N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Krypton Electronic Engineering N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Krypton Electronic Engineering N.V.
Products information Krypton Electronic Engineering N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02850097656
Ondernemingsnummer: 9442718505
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Krypton Electronic Engineering N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Krypton Electronic Engineering N.V.
(Get full report from official database of BE for Krypton Electronic Engineering N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Krypton Electronic Engineering N.V.
Addition kinds of activities for Krypton Electronic Engineering N.V.

24930201. flakeboard | Flakeboard
27549916. Beveiligingscertificaten: gravure printing | Security certificates: gravure printing
35199902. Benzine motoren | Gasoline engines
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
36210112. Rotorbeugels of behuizingen | Rotor retainers or housings
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
38279918. Prisms, optisch | Prisms, optical
38290200. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
79220100. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies

Werken bij Krypton Electronic Engineering N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Krypton Electronic Engineering N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Krypton Electronic Engineering N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Krypton Electronic Engineering N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Krypton Electronic Engineering N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Krypton Electronic Engineering N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Krypton Electronic Engineering N.V.. Laat een reactie achter voor Krypton Electronic Engineering N.V.. Krypton Electronic Engineering N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Krypton Electronic Engineering N.V.. Leave a respond for Krypton Electronic Engineering N.V.. Krypton Electronic Engineering N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Krypton Electronic Engineering N.V. op de google maps. Adres en contacten Krypton Electronic Engineering N.V.
Location of Krypton Electronic Engineering N.V. on the google maps. Address and contacts of Krypton Electronic Engineering N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Krypton Electronic Engineering N.V. Krypton Electronic Engineering N.V.: Vewegro BVBA | Aqua Jet Vlerick BVBA | Catherine Press NV | N.S.I. SA | Classicom

Other related companies as Krypton Electronic Engineering N.V.: Vewegro BVBA | Aqua Jet Vlerick BVBA | Catherine Press NV | N.S.I. SA | Classicom

Krypton Electronic Engineering N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Krypton Electronic Engineering N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02850097656. Het bedrijf Krypton Electronic Engineering N.V. bevindt zich op het adres: Interleuvenlaan 86, B-3001 Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Krypton Electronic Engineering N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Krypton Electronic Engineering N.V. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Krypton Electronic Engineering N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Krypton Electronic Engineering N.V., openstaande posities, locatie van Krypton Electronic Engineering N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Krypton Electronic Engineering N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Krypton Electronic Engineering N.V., company assigned to the tax number BE02850097656. The company Krypton Electronic Engineering N.V. is located at the address: Interleuvenlaan 86, B-3001 Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Krypton Electronic Engineering N.V. were not found.
The main activity of Krypton Electronic Engineering N.V. is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Krypton Electronic Engineering N.V. is not available. You also can look at reviews of Krypton Electronic Engineering N.V., open positions, location of Krypton Electronic Engineering N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Krypton Electronic Engineering N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Krypton Electronic Engineering N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Krypton Electronic Engineering N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Krypton Electronic Engineering N.V., employees, financial statistics.