Klüber Lubrication Benelux S.A

Contactgegevens Klüber Lubrication Benelux S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klüber Lubrication Benelux S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klüber Lubrication Benelux S.A

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Cardinal Mercier 100, B-7711 Dottignies, België

Telefoon (phone): (056) 48 33 11 (056) 48 33 11

Fax (fax): (056) 48 62 52 (056) 48 62 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klüber Lubrication Benelux S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klüber Lubrication Benelux S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klüber Lubrication Benelux S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klüber Lubrication Benelux S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klüber Lubrication Benelux S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klüber Lubrication Benelux S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klüber Lubrication Benelux S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klüber Lubrication Benelux S.A
Products information Klüber Lubrication Benelux S.A

BTW identificatienummer (tax): BE04919921875
Ondernemingsnummer: 8119964599
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Klüber Lubrication Benelux S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klüber Lubrication Benelux S.A
(Get full report from official database of BE for Klüber Lubrication Benelux S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klüber Lubrication Benelux S.A
Addition kinds of activities for Klüber Lubrication Benelux S.A

171104. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
799900. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
35450212. Kraan, gereedschapsmiddel | Taps, machine tool
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial

Werken bij Klüber Lubrication Benelux S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klüber Lubrication Benelux S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klüber Lubrication Benelux S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klüber Lubrication Benelux S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Klüber Lubrication Benelux S.A in sociale netwerken
Look for responds of Klüber Lubrication Benelux S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klüber Lubrication Benelux S.A. Laat een reactie achter voor Klüber Lubrication Benelux S.A. Klüber Lubrication Benelux S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klüber Lubrication Benelux S.A. Leave a respond for Klüber Lubrication Benelux S.A. Klüber Lubrication Benelux S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klüber Lubrication Benelux S.A op de google maps. Adres en contacten Klüber Lubrication Benelux S.A
Location of Klüber Lubrication Benelux S.A on the google maps. Address and contacts of Klüber Lubrication Benelux S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Klüber Lubrication Benelux S.A Klüber Lubrication Benelux S.A: PC Samu | MISTER FLOOR-BHE | Verspeelt D | VLOER- & TEGELWERKEN ULRICH VAN LANGENHOVE BVBA | WERBROUCK ALU BVBA

Other related companies as Klüber Lubrication Benelux S.A: PC Samu | MISTER FLOOR-BHE | Verspeelt D | VLOER- & TEGELWERKEN ULRICH VAN LANGENHOVE BVBA | WERBROUCK ALU BVBA

Klüber Lubrication Benelux S.A is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Klüber Lubrication Benelux S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919921875. Het bedrijf Klüber Lubrication Benelux S.A bevindt zich op het adres: Rue Cardinal Mercier 100, B-7711 Dottignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Klüber Lubrication Benelux S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Klüber Lubrication Benelux S.A is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klüber Lubrication Benelux S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klüber Lubrication Benelux S.A, openstaande posities, locatie van Klüber Lubrication Benelux S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Klüber Lubrication Benelux S.A is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Klüber Lubrication Benelux S.A, company assigned to the tax number BE04919921875. The company Klüber Lubrication Benelux S.A is located at the address: Rue Cardinal Mercier 100, B-7711 Dottignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Klüber Lubrication Benelux S.A were not found.
The main activity of Klüber Lubrication Benelux S.A is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Klüber Lubrication Benelux S.A is not available. You also can look at reviews of Klüber Lubrication Benelux S.A, open positions, location of Klüber Lubrication Benelux S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klüber Lubrication Benelux S.A, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klüber Lubrication Benelux S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klüber Lubrication Benelux S.A, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klüber Lubrication Benelux S.A, employees, financial statistics.