Kenwood Electronics Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Kenwood Electronics Belgium N.V.
Private companiesNational Security and International Affairs • Kenwood Electronics Belgium N.V.

Contactgegevens Kenwood Electronics Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kenwood Electronics Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kenwood Electronics Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 418, B-1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): (02) 7579060 (02) 7579060

Fax (fax): (02) 7579140 (02) 7579140

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kenwood Electronics Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kenwood Electronics Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kenwood Electronics Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kenwood Electronics Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kenwood Electronics Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kenwood Electronics Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kenwood Electronics Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kenwood Electronics Belgium N.V.
Products information Kenwood Electronics Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07139709472
Ondernemingsnummer: 7740386962
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kenwood Electronics Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kenwood Electronics Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Kenwood Electronics Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kenwood Electronics Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Kenwood Electronics Belgium N.V.

262109. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
27410200. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw
78220201. Filmverhuur, voor televisie: film | Film rental, for television: motion picture
91110202. Provincie toezichthouders en leidinggevende kantoor | County supervisors' and executives' office

Werken bij Kenwood Electronics Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kenwood Electronics Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kenwood Electronics Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kenwood Electronics Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

Zoek naar antwoorden van Kenwood Electronics Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Kenwood Electronics Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kenwood Electronics Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Kenwood Electronics Belgium N.V.. Kenwood Electronics Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kenwood Electronics Belgium N.V.. Leave a respond for Kenwood Electronics Belgium N.V.. Kenwood Electronics Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kenwood Electronics Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Kenwood Electronics Belgium N.V.
Location of Kenwood Electronics Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Kenwood Electronics Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kenwood Electronics Belgium N.V. Kenwood Electronics Belgium N.V.: LDD Sound & Vision | Electrix | Van Opstal M | Vosschemie Brugge | Drugeon

Other related companies as Kenwood Electronics Belgium N.V.: LDD Sound & Vision | Electrix | Van Opstal M | Vosschemie Brugge | Drugeon

Kenwood Electronics Belgium N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Kenwood Electronics Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07139709472. Het bedrijf Kenwood Electronics Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 418, B-1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kenwood Electronics Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kenwood Electronics Belgium N.V. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kenwood Electronics Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kenwood Electronics Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Kenwood Electronics Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kenwood Electronics Belgium N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Kenwood Electronics Belgium N.V., company assigned to the tax number BE07139709472. The company Kenwood Electronics Belgium N.V. is located at the address: Mechelsesteenweg 418, B-1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kenwood Electronics Belgium N.V. were not found.
The main activity of Kenwood Electronics Belgium N.V. is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Kenwood Electronics Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Kenwood Electronics Belgium N.V., open positions, location of Kenwood Electronics Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kenwood Electronics Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kenwood Electronics Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kenwood Electronics Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kenwood Electronics Belgium N.V., employees, financial statistics.