Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.
Private companiesMotion Pictures • Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.

Contactgegevens Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Goormansdijk 9, B-2480 Dessel, België

Telefoon (phone): (014) 377984 (014) 377984

Fax (fax): (014) 372991 (014) 372991

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.
Products information Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03058288574
Ondernemingsnummer: 9235626220
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.
(Get full report from official database of BE for Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.
Addition kinds of activities for Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.

8092. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
20239904. Room vervangers | Cream substitutes
31110102. Harness leer | Harness leather
36210106. Motor generator sets | Motor generator sets
51690103. Chloor | Chlorine
82110106. Katholieke beroeps- / technische school | Catholic vocational/technical school

Werken bij Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.. Laat een reactie achter voor Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.. Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.. Leave a respond for Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.. Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. op de google maps. Adres en contacten Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.
Location of Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. on the google maps. Address and contacts of Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.: Naudts ENL BVBA | Luc Pollet BVBA | Depoorter NV | Polymar BVBA | Alarme Service SA

Other related companies as Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V.: Naudts ENL BVBA | Luc Pollet BVBA | Depoorter NV | Polymar BVBA | Alarme Service SA

Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03058288574. Het bedrijf Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. bevindt zich op het adres: Goormansdijk 9, B-2480 Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., openstaande posities, locatie van Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., company assigned to the tax number BE03058288574. The company Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. is located at the address: Goormansdijk 9, B-2480 Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. were not found.
The main activity of Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. is not available. You also can look at reviews of Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., open positions, location of Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kembo Kempische Bouw- en Wegenwerken N.V., employees, financial statistics.