Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.
Private companiesUnited States Postal Service • Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.

Contactgegevens Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Grote Markt 9, B-8630 Veurne, België

Telefoon (phone): (058) 311180 (058) 311180

Fax (fax): (058) 314267 (058) 314267

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.
Products information Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE01241699218
Ondernemingsnummer: 6744476318
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.
Addition kinds of activities for Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.

289200. explosieven | Explosives
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
17519901. Aanhangsel aannemer | Framing contractor
17719904. Stichting en voetondernemer | Foundation and footing contractor
31990100. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
39150107. Speldstengels | Pin stems
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation

Werken bij Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.. Laat een reactie achter voor Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.. Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.. Leave a respond for Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.. Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.
Location of Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.: Ixia Bloemensierkunst BVBA | Nelis Construct BVBA | POLEX-COPY SNELDRUKKERIJ | Werkhuizen Desart N.V. | Alberto Baldazzi

Other related companies as Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W.: Ixia Bloemensierkunst BVBA | Nelis Construct BVBA | POLEX-COPY SNELDRUKKERIJ | Werkhuizen Desart N.V. | Alberto Baldazzi

Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01241699218. Het bedrijf Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. bevindt zich op het adres: Grote Markt 9, B-8630 Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., openstaande posities, locatie van Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., company assigned to the tax number BE01241699218. The company Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. is located at the address: Grote Markt 9, B-8630 Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. were not found.
The main activity of Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., open positions, location of Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kamer voor Handel en Nijverheid van Veurne en de Westkust V.Z.W., employees, financial statistics.