K & R - Madisco Benelux N.V.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • K & R - Madisco Benelux N.V.
Private companiesFood and Kindred Products • K & R - Madisco Benelux N.V.

Contactgegevens K & R - Madisco Benelux N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K & R - Madisco Benelux N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

K & R - Madisco Benelux N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Stationsstraat 43, B-1702 Groot-Bijgaarden, België

Telefoon (phone): (02) 4667544 (02) 4667544

Fax (fax): (02) 4667779 (02) 4667779

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K & R - Madisco Benelux N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K & R - Madisco Benelux N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K & R - Madisco Benelux N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K & R - Madisco Benelux N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K & R - Madisco Benelux N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K & R - Madisco Benelux N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K & R - Madisco Benelux N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K & R - Madisco Benelux N.V.
Products information K & R - Madisco Benelux N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09436950683
Ondernemingsnummer: 3792999267
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in K & R - Madisco Benelux N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K & R - Madisco Benelux N.V.
(Get full report from official database of BE for K & R - Madisco Benelux N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor K & R - Madisco Benelux N.V.
Addition kinds of activities for K & R - Madisco Benelux N.V.

17940000. Uitboren | Excavation work
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
31720208. Vanity gevallen | Vanity cases
33649902. Titanium sterven gietstukken | Titanium die-castings
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij K & R - Madisco Benelux N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K & R - Madisco Benelux N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K & R - Madisco Benelux N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K & R - Madisco Benelux N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

    Type: Vaste Job

    Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van K & R - Madisco Benelux N.V. in sociale netwerken
Look for responds of K & R - Madisco Benelux N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor K & R - Madisco Benelux N.V.. Laat een reactie achter voor K & R - Madisco Benelux N.V.. K & R - Madisco Benelux N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K & R - Madisco Benelux N.V.. Leave a respond for K & R - Madisco Benelux N.V.. K & R - Madisco Benelux N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K & R - Madisco Benelux N.V. op de google maps. Adres en contacten K & R - Madisco Benelux N.V.
Location of K & R - Madisco Benelux N.V. on the google maps. Address and contacts of K & R - Madisco Benelux N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come K & R - Madisco Benelux N.V. K & R - Madisco Benelux N.V.: VUYLSTEKE CHRIS ALGEMENE ONDERNEMING | Aalst Travel Buro NV | Digic @ MM | Boldimmo NV | Tas L & Co BVBA

Other related companies as K & R - Madisco Benelux N.V.: VUYLSTEKE CHRIS ALGEMENE ONDERNEMING | Aalst Travel Buro NV | Digic @ MM | Boldimmo NV | Tas L & Co BVBA

K & R - Madisco Benelux N.V. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is K & R - Madisco Benelux N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09436950683. Het bedrijf K & R - Madisco Benelux N.V. bevindt zich op het adres: Stationsstraat 43, B-1702 Groot-Bijgaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in K & R - Madisco Benelux N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K & R - Madisco Benelux N.V. is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K & R - Madisco Benelux N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K & R - Madisco Benelux N.V., openstaande posities, locatie van K & R - Madisco Benelux N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

K & R - Madisco Benelux N.V. is a company, that was registered 1989 in Belgium region, Belgium. Full name of company is K & R - Madisco Benelux N.V., company assigned to the tax number BE09436950683. The company K & R - Madisco Benelux N.V. is located at the address: Stationsstraat 43, B-1702 Groot-Bijgaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in K & R - Madisco Benelux N.V. were not found.
The main activity of K & R - Madisco Benelux N.V. is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K & R - Madisco Benelux N.V. is not available. You also can look at reviews of K & R - Madisco Benelux N.V., open positions, location of K & R - Madisco Benelux N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over K & R - Madisco Benelux N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K & R - Madisco Benelux N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K & R - Madisco Benelux N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K & R - Madisco Benelux N.V., employees, financial statistics.