AUTOCARS MEETJESLAND BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • AUTOCARS MEETJESLAND BVBA
Private companiesSocial Services • AUTOCARS MEETJESLAND BVBA

Contactgegevens AUTOCARS MEETJESLAND BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS MEETJESLAND BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS MEETJESLAND BVBA

Regio (region): Eeklo, België

Adres (address): Raverschootstraat 66,9900, België

Telefoon (phone): 09 377 22 24; 09 377 72 88 09 377 22 24; 09 377 72 88

Fax (fax): 09 378 20 21 09 378 20 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS MEETJESLAND BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS MEETJESLAND BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS MEETJESLAND BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS MEETJESLAND BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS MEETJESLAND BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS MEETJESLAND BVBA
Products information AUTOCARS MEETJESLAND BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03808929443
Ondernemingsnummer: 9605041503
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AUTOCARS MEETJESLAND BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS MEETJESLAND BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS MEETJESLAND BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS MEETJESLAND BVBA
Addition kinds of activities for AUTOCARS MEETJESLAND BVBA

3087. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
20480206. Kelpmeel en pellets, bereid als diervoeder | Kelp meal and pellets, prepared as animal feed
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
50230103. aardewerk | Crockery
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij AUTOCARS MEETJESLAND BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS MEETJESLAND BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS MEETJESLAND BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS MEETJESLAND BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS MEETJESLAND BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS MEETJESLAND BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS MEETJESLAND BVBA. Laat een reactie achter voor AUTOCARS MEETJESLAND BVBA. AUTOCARS MEETJESLAND BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS MEETJESLAND BVBA. Leave a respond for AUTOCARS MEETJESLAND BVBA. AUTOCARS MEETJESLAND BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS MEETJESLAND BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS MEETJESLAND BVBA
Location of AUTOCARS MEETJESLAND BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS MEETJESLAND BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS MEETJESLAND BVBA AUTOCARS MEETJESLAND BVBA: Charlier-Brabo Group NV | Anc Ets WODON & Fils SPRL | AD Elec SPRL | LOGGHE GINO | Marmorith Betonindustrie

Other related companies as AUTOCARS MEETJESLAND BVBA: Charlier-Brabo Group NV | Anc Ets WODON & Fils SPRL | AD Elec SPRL | LOGGHE GINO | Marmorith Betonindustrie

AUTOCARS MEETJESLAND BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Eeklo, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03808929443. Het bedrijf AUTOCARS MEETJESLAND BVBA bevindt zich op het adres: Raverschootstraat 66,9900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 602,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AUTOCARS MEETJESLAND BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS MEETJESLAND BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS MEETJESLAND BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, openstaande posities, locatie van AUTOCARS MEETJESLAND BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOCARS MEETJESLAND BVBA is a company, that was registered 1989 in Eeklo region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, company assigned to the tax number BE03808929443. The company AUTOCARS MEETJESLAND BVBA is located at the address: Raverschootstraat 66,9900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 602,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AUTOCARS MEETJESLAND BVBA were not found.
The main activity of AUTOCARS MEETJESLAND BVBA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS MEETJESLAND BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, open positions, location of AUTOCARS MEETJESLAND BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, Eeklo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, Eeklo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS MEETJESLAND BVBA, employees, financial statistics.