Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.
Private companiesPrimary Metal Industries • Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.

Contactgegevens Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Veldstraat 4, B-9630 Munkzwalm, België

Telefoon (phone): (055) 499612 (055) 499612

Fax (fax): (055) 497853 (055) 497853

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.
Products information Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01624023437
Ondernemingsnummer: 5984222412
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
20480106. Gekrimpte haver, bereid als diervoeder | Crimped oats, prepared as animal feed
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
33160103. Strook, staal, scheermesje, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, razor blade, cold-rolled: purchased hot-rolled
35599933. Tegelmakende machines | Tile making machines
36120107. Generator voltage regulatoren | Generator voltage regulators
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
79991105. Brug instructie | Bridge instruction
80210103. Maxillofacial specialist | Maxillofacial specialist

Werken bij Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.. Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.. Leave a respond for Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.. Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.
Location of Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.: Delabye JP | Café Bar | FAUCON GUY | Robinet J SA | Etalin

Other related companies as Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A.: Delabye JP | Café Bar | FAUCON GUY | Robinet J SA | Etalin

Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01624023437. Het bedrijf Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Veldstraat 4, B-9630 Munkzwalm. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01624023437. The company Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. is located at the address: Veldstraat 4, B-9630 Munkzwalm. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. were not found.
The main activity of Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., open positions, location of Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jozef De Naeyer en Zoon B.V.B.A., employees, financial statistics.