Jordan & Co B.V.B.A.

Contactgegevens Jordan & Co B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jordan & Co B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jordan & Co B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Bloemenlei 4-6, B-2920 Kalmthout, België

Telefoon (phone): (03) 6668771 (03) 6668771

Fax (fax): (03) 6668771 (03) 6668771

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jordan & Co B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jordan & Co B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jordan & Co B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jordan & Co B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jordan & Co B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jordan & Co B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jordan & Co B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jordan & Co B.V.B.A.
Products information Jordan & Co B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01241699218
Ondernemingsnummer: 6744476318
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jordan & Co B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jordan & Co B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Jordan & Co B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jordan & Co B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Jordan & Co B.V.B.A.

07229900. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
20769901. Castor olie en pomace | Castor oil and pomace
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
87420407. Restaurant- en voedingsdiensten consultants | Restaurant and food services consultants
87480101. Testontwikkeling en evaluatiedienst | Test development and evaluation service

Werken bij Jordan & Co B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jordan & Co B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jordan & Co B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jordan & Co B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van Jordan & Co B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Jordan & Co B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jordan & Co B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Jordan & Co B.V.B.A.. Jordan & Co B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jordan & Co B.V.B.A.. Leave a respond for Jordan & Co B.V.B.A.. Jordan & Co B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jordan & Co B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Jordan & Co B.V.B.A.
Location of Jordan & Co B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Jordan & Co B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Jordan & Co B.V.B.A. Jordan & Co B.V.B.A.: B.J.E. SPRL | Artific SA | KUUB | Nijs R & zn | SONY CENTER GENT NV

Other related companies as Jordan & Co B.V.B.A.: B.J.E. SPRL | Artific SA | KUUB | Nijs R & zn | SONY CENTER GENT NV

Jordan & Co B.V.B.A. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Jordan & Co B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01241699218. Het bedrijf Jordan & Co B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Bloemenlei 4-6, B-2920 Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jordan & Co B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jordan & Co B.V.B.A. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jordan & Co B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jordan & Co B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Jordan & Co B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jordan & Co B.V.B.A. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Jordan & Co B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01241699218. The company Jordan & Co B.V.B.A. is located at the address: Bloemenlei 4-6, B-2920 Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jordan & Co B.V.B.A. were not found.
The main activity of Jordan & Co B.V.B.A. is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jordan & Co B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Jordan & Co B.V.B.A., open positions, location of Jordan & Co B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jordan & Co B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jordan & Co B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jordan & Co B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jordan & Co B.V.B.A., employees, financial statistics.