Jerouville Entreprises S.A.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Jerouville Entreprises S.A.
Private companiesMembership Organizations • Jerouville Entreprises S.A.

Contactgegevens Jerouville Entreprises S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jerouville Entreprises S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jerouville Entreprises S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Haynol, B-6800 Libramont, België

Telefoon (phone): (061) 230340 (061) 230340

Fax (fax): (061) 225458 (061) 225458

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jerouville Entreprises S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jerouville Entreprises S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jerouville Entreprises S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jerouville Entreprises S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jerouville Entreprises S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jerouville Entreprises S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jerouville Entreprises S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jerouville Entreprises S.A.
Products information Jerouville Entreprises S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02908874511
Ondernemingsnummer: 5394805908
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jerouville Entreprises S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jerouville Entreprises S.A.
(Get full report from official database of BE for Jerouville Entreprises S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jerouville Entreprises S.A.
Addition kinds of activities for Jerouville Entreprises S.A.

3841. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
34290201. Deursloten, bouten en controles | Door locks, bolts, and checks
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
50840607. Aanhangwagens, industrieel | Trailers, industrial
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades
82110100. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools

Werken bij Jerouville Entreprises S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jerouville Entreprises S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jerouville Entreprises S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jerouville Entreprises S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Jerouville Entreprises S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Jerouville Entreprises S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jerouville Entreprises S.A.. Laat een reactie achter voor Jerouville Entreprises S.A.. Jerouville Entreprises S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jerouville Entreprises S.A.. Leave a respond for Jerouville Entreprises S.A.. Jerouville Entreprises S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jerouville Entreprises S.A. op de google maps. Adres en contacten Jerouville Entreprises S.A.
Location of Jerouville Entreprises S.A. on the google maps. Address and contacts of Jerouville Entreprises S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Jerouville Entreprises S.A. Jerouville Entreprises S.A.: Blind'Art | Immo Vandeputte DB VASTGOED BVBA | Mélon SA | Société Populaire d'Editions S.A. | DD-Engineering

Other related companies as Jerouville Entreprises S.A.: Blind'Art | Immo Vandeputte DB VASTGOED BVBA | Mélon SA | Société Populaire d'Editions S.A. | DD-Engineering

Jerouville Entreprises S.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Jerouville Entreprises S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908874511. Het bedrijf Jerouville Entreprises S.A. bevindt zich op het adres: Rue Haynol, B-6800 Libramont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jerouville Entreprises S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jerouville Entreprises S.A. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jerouville Entreprises S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jerouville Entreprises S.A., openstaande posities, locatie van Jerouville Entreprises S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jerouville Entreprises S.A. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Jerouville Entreprises S.A., company assigned to the tax number BE02908874511. The company Jerouville Entreprises S.A. is located at the address: Rue Haynol, B-6800 Libramont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jerouville Entreprises S.A. were not found.
The main activity of Jerouville Entreprises S.A. is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jerouville Entreprises S.A. is not available. You also can look at reviews of Jerouville Entreprises S.A., open positions, location of Jerouville Entreprises S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jerouville Entreprises S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jerouville Entreprises S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jerouville Entreprises S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jerouville Entreprises S.A., employees, financial statistics.