J. De Castro B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • J. De Castro B.V.B.A.
Private companiesTobacco Products • J. De Castro B.V.B.A.

Contactgegevens J. De Castro B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. De Castro B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. De Castro B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Antwerpsestraat 272, B-2640 Mortsel, België

Telefoon (phone): (03) 4496571 (03) 4496571

Fax (fax): (03) 4480218 (03) 4480218

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. De Castro B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. De Castro B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. De Castro B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. De Castro B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. De Castro B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. De Castro B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. De Castro B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. De Castro B.V.B.A.
Products information J. De Castro B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03058288574
Ondernemingsnummer: 9235626220
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in J. De Castro B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. De Castro B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for J. De Castro B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. De Castro B.V.B.A.
Addition kinds of activities for J. De Castro B.V.B.A.

508504. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
50520101. Kopererts | Copper ore
55510303. Zeilen en uitrusting | Sails and equipment
62319905. Uitwisseling van aandelenopties | Stock option exchanges

Werken bij J. De Castro B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. De Castro B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. De Castro B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. De Castro B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van J. De Castro B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of J. De Castro B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. De Castro B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor J. De Castro B.V.B.A.. J. De Castro B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. De Castro B.V.B.A.. Leave a respond for J. De Castro B.V.B.A.. J. De Castro B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. De Castro B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten J. De Castro B.V.B.A.
Location of J. De Castro B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of J. De Castro B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come J. De Castro B.V.B.A. J. De Castro B.V.B.A.: Lauwerysen-Driesen | Kasteel van Brasschaet | VANDOUSSELAERE HUBERT HUBERT | Genon Transports S.A. | Club crocodile pour l'Union europienne

Other related companies as J. De Castro B.V.B.A.: Lauwerysen-Driesen | Kasteel van Brasschaet | VANDOUSSELAERE HUBERT HUBERT | Genon Transports S.A. | Club crocodile pour l'Union europienne

J. De Castro B.V.B.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is J. De Castro B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03058288574. Het bedrijf J. De Castro B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 272, B-2640 Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in J. De Castro B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. De Castro B.V.B.A. is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. De Castro B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. De Castro B.V.B.A., openstaande posities, locatie van J. De Castro B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J. De Castro B.V.B.A. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is J. De Castro B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03058288574. The company J. De Castro B.V.B.A. is located at the address: Antwerpsestraat 272, B-2640 Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in J. De Castro B.V.B.A. were not found.
The main activity of J. De Castro B.V.B.A. is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J. De Castro B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of J. De Castro B.V.B.A., open positions, location of J. De Castro B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. De Castro B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. De Castro B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. De Castro B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. De Castro B.V.B.A., employees, financial statistics.