ISPD N.V.

Contactgegevens ISPD N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISPD N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISPD N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Essenestraat 16, B-1740 Ternat, België

Telefoon (phone): (02) 5821551 (02) 5821551

Fax (fax): (02) 5826911 (02) 5826911

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISPD N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISPD N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISPD N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISPD N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISPD N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISPD N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISPD N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISPD N.V.
Products information ISPD N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08210327148
Ondernemingsnummer: 3232147216
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ISPD N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISPD N.V.
(Get full report from official database of BE for ISPD N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISPD N.V.
Addition kinds of activities for ISPD N.V.

308902. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
24290104. Staven, vat: gesaagd of gesplitst | Staves, barrel: sawed or split
33399903. Berylliummetaal | Beryllium metal
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
51590303. huiden | Hides

Werken bij ISPD N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISPD N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISPD N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISPD N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van ISPD N.V. in sociale netwerken
Look for responds of ISPD N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISPD N.V.. Laat een reactie achter voor ISPD N.V.. ISPD N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISPD N.V.. Leave a respond for ISPD N.V.. ISPD N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISPD N.V. op de google maps. Adres en contacten ISPD N.V.
Location of ISPD N.V. on the google maps. Address and contacts of ISPD N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ISPD N.V. ISPD N.V.: Vanbecelaere Photography BVBA | Ackerman BVBA | Avis (Luchthaven) | De Preter Paul | Roxell NV

Other related companies as ISPD N.V.: Vanbecelaere Photography BVBA | Ackerman BVBA | Avis (Luchthaven) | De Preter Paul | Roxell NV

ISPD N.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ISPD N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08210327148. Het bedrijf ISPD N.V. bevindt zich op het adres: Essenestraat 16, B-1740 Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 697,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ISPD N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ISPD N.V. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISPD N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISPD N.V., openstaande posities, locatie van ISPD N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ISPD N.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ISPD N.V., company assigned to the tax number BE08210327148. The company ISPD N.V. is located at the address: Essenestraat 16, B-1740 Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 697,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ISPD N.V. were not found.
The main activity of ISPD N.V. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ISPD N.V. is not available. You also can look at reviews of ISPD N.V., open positions, location of ISPD N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISPD N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISPD N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISPD N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISPD N.V., employees, financial statistics.