Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.

Contactgegevens Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Waterstraat 2, B-9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): (09) 3483377 (09) 3483377

Fax (fax): (09) 3484163 (09) 3484163

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.
Products information Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08210327148
Ondernemingsnummer: 3232147216
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.

204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
348901. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
34630100. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment

Werken bij Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een detacheringskantoor zoeken we een Elektricien, je zal ingezet worden op verscheidene projecten voor volgende zaken: - Installatie, renovatie, onderhoud en herstel van verschillende elektriciteitsinstallaties - Kappen en boren - Monteren van kabelgoten - Kableren, plaatsen en installeren van besturingskasten

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.. Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.. Leave a respond for Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.. Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.
Location of Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.: VERERFVEN JAN BVBA | DENIS VOYAGES | Cedric GODART | Leisure Travel Company | Marchand, Olivier

Other related companies as Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A.: VERERFVEN JAN BVBA | DENIS VOYAGES | Cedric GODART | Leisure Travel Company | Marchand, Olivier

Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08210327148. Het bedrijf Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Waterstraat 2, B-9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 697,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08210327148. The company Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. is located at the address: Waterstraat 2, B-9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 697,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. were not found.
The main activity of Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., open positions, location of Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Internationaal Transport Guy De Wachter B.V.B.A., employees, financial statistics.