Inter Fixings N.V.

Contactgegevens Inter Fixings N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inter Fixings N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inter Fixings N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Bergensesteenweg 454, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): (02) 3783700 (02) 3783700

Fax (fax): (02) 3783721 (02) 3783721

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inter Fixings N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inter Fixings N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inter Fixings N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inter Fixings N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inter Fixings N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inter Fixings N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inter Fixings N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inter Fixings N.V.
Products information Inter Fixings N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03277465820
Ondernemingsnummer: 5075653076
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Inter Fixings N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inter Fixings N.V.
(Get full report from official database of BE for Inter Fixings N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inter Fixings N.V.
Addition kinds of activities for Inter Fixings N.V.

30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
31999906. Embossed lederwaren | Embossed leather goods
35750103. Teleprinters (crt), multistation | Teleprinters (crt), multistation
38120307. Sonar systemen en apparatuur | Sonar systems and equipment
39310303. Vijfen en delen | Fifes and parts
39999914. Groeiende metaalproducten | Flocking metal products
42259901. Algemeen magazijn | General warehousing
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church

Werken bij Inter Fixings N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inter Fixings N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inter Fixings N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inter Fixings N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwarbeider (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Ham is op zoek naar een gemotiveerde bouwarbeider

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van Inter Fixings N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Inter Fixings N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inter Fixings N.V.. Laat een reactie achter voor Inter Fixings N.V.. Inter Fixings N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inter Fixings N.V.. Leave a respond for Inter Fixings N.V.. Inter Fixings N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inter Fixings N.V. op de google maps. Adres en contacten Inter Fixings N.V.
Location of Inter Fixings N.V. on the google maps. Address and contacts of Inter Fixings N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Inter Fixings N.V. Inter Fixings N.V.: Guntro's Partyland | Allibert S.A. | Aralco Ventilation Technologie N.V. | Immo Stadsbader Nicolas N.V. | Mice Expo N.V.

Other related companies as Inter Fixings N.V.: Guntro's Partyland | Allibert S.A. | Aralco Ventilation Technologie N.V. | Immo Stadsbader Nicolas N.V. | Mice Expo N.V.

Inter Fixings N.V. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Inter Fixings N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03277465820. Het bedrijf Inter Fixings N.V. bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 454, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Inter Fixings N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inter Fixings N.V. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inter Fixings N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inter Fixings N.V., openstaande posities, locatie van Inter Fixings N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Inter Fixings N.V. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Inter Fixings N.V., company assigned to the tax number BE03277465820. The company Inter Fixings N.V. is located at the address: Bergensesteenweg 454, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Inter Fixings N.V. were not found.
The main activity of Inter Fixings N.V. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Inter Fixings N.V. is not available. You also can look at reviews of Inter Fixings N.V., open positions, location of Inter Fixings N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inter Fixings N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inter Fixings N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inter Fixings N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inter Fixings N.V., employees, financial statistics.