WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Private companiesTobacco Products • WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Contactgegevens WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Regio (region): Alken, België

Adres (address): Klein Kolmenstraat 5,3570, België

Telefoon (phone): 011 59 64 84; 011 59 65 37 011 59 64 84; 011 59 65 37

Fax (fax): 011 59 64 85 011 59 64 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Products information WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01090911865
Ondernemingsnummer: 1147766113
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Addition kinds of activities for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

149905. Talc mining | Talc mining
505201. Metallische ertsen | Metallic ores
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
28739901. Meststoffen: natuurlijk (organisch), behalve compost | Fertilizers: natural (organic), except compost
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission
37430301. Motoren, stoom (locomotief) | Engines, steam (locomotive)
62110206. Syndicate aandelen (onroerend goed, entertainment, uitrusting) verkoop | Syndicate shares (real estate, entertainment, equip.) sales

Werken bij WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Laat een reactie achter voor WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. Leave a respond for WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA. WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA
Location of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: Hofman Aannemingen NV | Christiaens Techniek NV | AUVIPARTNERS | Chemogas NV | Martens

Other related companies as WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA: Hofman Aannemingen NV | Christiaens Techniek NV | AUVIPARTNERS | Chemogas NV | Martens

WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Alken, België. De volledige naam van het bedrijf is WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01090911865. Het bedrijf WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA bevindt zich op het adres: Klein Kolmenstraat 5,3570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 745,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, openstaande posities, locatie van WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is a company, that was registered 1988 in Alken region, Belgium. Full name of company is WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, company assigned to the tax number BE01090911865. The company WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is located at the address: Klein Kolmenstraat 5,3570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 745,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA were not found.
The main activity of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, open positions, location of WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, Alken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, Alken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA, employees, financial statistics.