Imprimerie Paul Daxhelet S.A.

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Imprimerie Paul Daxhelet S.A.
Private companiesMiscellaneous Retail • Imprimerie Paul Daxhelet S.A.

Contactgegevens Imprimerie Paul Daxhelet S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Imprimerie Paul Daxhelet S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Imprimerie Paul Daxhelet S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Mohery 44, B-4280 Avin, België

Telefoon (phone): (019) 699416 (019) 699416

Fax (fax): (019) 698305 (019) 698305

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Imprimerie Paul Daxhelet S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Imprimerie Paul Daxhelet S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Imprimerie Paul Daxhelet S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Imprimerie Paul Daxhelet S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Imprimerie Paul Daxhelet S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Imprimerie Paul Daxhelet S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Imprimerie Paul Daxhelet S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Imprimerie Paul Daxhelet S.A.
Products information Imprimerie Paul Daxhelet S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04919921875
Ondernemingsnummer: 8119964599
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Imprimerie Paul Daxhelet S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Imprimerie Paul Daxhelet S.A.
(Get full report from official database of BE for Imprimerie Paul Daxhelet S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Imprimerie Paul Daxhelet S.A.
Addition kinds of activities for Imprimerie Paul Daxhelet S.A.

22990400. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
27119900. Kranten, nec | Newspapers, nec
36340511. Schoenpoetsers, elektrisch | Shoe polishers, electric
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law
82110200. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools

Werken bij Imprimerie Paul Daxhelet S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Imprimerie Paul Daxhelet S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Imprimerie Paul Daxhelet S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Imprimerie Paul Daxhelet S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

Zoek naar antwoorden van Imprimerie Paul Daxhelet S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Imprimerie Paul Daxhelet S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Imprimerie Paul Daxhelet S.A.. Laat een reactie achter voor Imprimerie Paul Daxhelet S.A.. Imprimerie Paul Daxhelet S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Imprimerie Paul Daxhelet S.A.. Leave a respond for Imprimerie Paul Daxhelet S.A.. Imprimerie Paul Daxhelet S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Imprimerie Paul Daxhelet S.A. op de google maps. Adres en contacten Imprimerie Paul Daxhelet S.A.
Location of Imprimerie Paul Daxhelet S.A. on the google maps. Address and contacts of Imprimerie Paul Daxhelet S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Imprimerie Paul Daxhelet S.A. Imprimerie Paul Daxhelet S.A.: De Ryck Motoren bvba-sprl | Ter Linde Garage BVBA | V D F EVENEMENTS SC | SPORTSCAPE | Mutanet

Other related companies as Imprimerie Paul Daxhelet S.A.: De Ryck Motoren bvba-sprl | Ter Linde Garage BVBA | V D F EVENEMENTS SC | SPORTSCAPE | Mutanet

Imprimerie Paul Daxhelet S.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Imprimerie Paul Daxhelet S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919921875. Het bedrijf Imprimerie Paul Daxhelet S.A. bevindt zich op het adres: Rue du Mohery 44, B-4280 Avin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Imprimerie Paul Daxhelet S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Imprimerie Paul Daxhelet S.A. is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Imprimerie Paul Daxhelet S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Imprimerie Paul Daxhelet S.A., openstaande posities, locatie van Imprimerie Paul Daxhelet S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Imprimerie Paul Daxhelet S.A. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Imprimerie Paul Daxhelet S.A., company assigned to the tax number BE04919921875. The company Imprimerie Paul Daxhelet S.A. is located at the address: Rue du Mohery 44, B-4280 Avin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Imprimerie Paul Daxhelet S.A. were not found.
The main activity of Imprimerie Paul Daxhelet S.A. is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Imprimerie Paul Daxhelet S.A. is not available. You also can look at reviews of Imprimerie Paul Daxhelet S.A., open positions, location of Imprimerie Paul Daxhelet S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Imprimerie Paul Daxhelet S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Imprimerie Paul Daxhelet S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Imprimerie Paul Daxhelet S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Imprimerie Paul Daxhelet S.A., employees, financial statistics.