Imprimerie Hecht S.A.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Imprimerie Hecht S.A.
Private companiesLegal Services • Imprimerie Hecht S.A.

Contactgegevens Imprimerie Hecht S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Imprimerie Hecht S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Imprimerie Hecht S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Bara 30, B-1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5566511 (02) 5566511

Fax (fax): (02) 5215252 (02) 5215252

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Imprimerie Hecht S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Imprimerie Hecht S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Imprimerie Hecht S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Imprimerie Hecht S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Imprimerie Hecht S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Imprimerie Hecht S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Imprimerie Hecht S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Imprimerie Hecht S.A.
Products information Imprimerie Hecht S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05770812988
Ondernemingsnummer: 1669342041
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Imprimerie Hecht S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Imprimerie Hecht S.A.
(Get full report from official database of BE for Imprimerie Hecht S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Imprimerie Hecht S.A.
Addition kinds of activities for Imprimerie Hecht S.A.

364501. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
703202. Jeugdkampen | Youth camps
28999904. blauwen | Bluing
38430106. Snijinstrumenten, tandheelkunde | Cutting instruments, dental
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
73891501. Lettering service | Lettering service
76940202. Herbouw van motoren, behalve auto's | Rebuilding motors, except automotive
79480000. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij Imprimerie Hecht S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Imprimerie Hecht S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Imprimerie Hecht S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Imprimerie Hecht S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

Zoek naar antwoorden van Imprimerie Hecht S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Imprimerie Hecht S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Imprimerie Hecht S.A.. Laat een reactie achter voor Imprimerie Hecht S.A.. Imprimerie Hecht S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Imprimerie Hecht S.A.. Leave a respond for Imprimerie Hecht S.A.. Imprimerie Hecht S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Imprimerie Hecht S.A. op de google maps. Adres en contacten Imprimerie Hecht S.A.
Location of Imprimerie Hecht S.A. on the google maps. Address and contacts of Imprimerie Hecht S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Imprimerie Hecht S.A. Imprimerie Hecht S.A.: Belgian Hip Hop Alliance | Perfecteam SA | Chassis Trooz | Bekaert Gebroeders BVBA | Horst Mentzel

Other related companies as Imprimerie Hecht S.A.: Belgian Hip Hop Alliance | Perfecteam SA | Chassis Trooz | Bekaert Gebroeders BVBA | Horst Mentzel

Imprimerie Hecht S.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Imprimerie Hecht S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05770812988. Het bedrijf Imprimerie Hecht S.A. bevindt zich op het adres: Rue Bara 30, B-1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Imprimerie Hecht S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Imprimerie Hecht S.A. is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Imprimerie Hecht S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Imprimerie Hecht S.A., openstaande posities, locatie van Imprimerie Hecht S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Imprimerie Hecht S.A. is a company, that was registered 1986 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Imprimerie Hecht S.A., company assigned to the tax number BE05770812988. The company Imprimerie Hecht S.A. is located at the address: Rue Bara 30, B-1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Imprimerie Hecht S.A. were not found.
The main activity of Imprimerie Hecht S.A. is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Imprimerie Hecht S.A. is not available. You also can look at reviews of Imprimerie Hecht S.A., open positions, location of Imprimerie Hecht S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Imprimerie Hecht S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Imprimerie Hecht S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Imprimerie Hecht S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Imprimerie Hecht S.A., employees, financial statistics.