Imprimerie Dekoninck S.A.

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Imprimerie Dekoninck S.A.
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Imprimerie Dekoninck S.A.

Contactgegevens Imprimerie Dekoninck S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Imprimerie Dekoninck S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Imprimerie Dekoninck S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Otlet 30, B-1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5237231 (02) 5237231

Fax (fax): (02) 5209369 (02) 5209369

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Imprimerie Dekoninck S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Imprimerie Dekoninck S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Imprimerie Dekoninck S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Imprimerie Dekoninck S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Imprimerie Dekoninck S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Imprimerie Dekoninck S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Imprimerie Dekoninck S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Imprimerie Dekoninck S.A.
Products information Imprimerie Dekoninck S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09403442382
Ondernemingsnummer: 9549285888
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Imprimerie Dekoninck S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Imprimerie Dekoninck S.A.
(Get full report from official database of BE for Imprimerie Dekoninck S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Imprimerie Dekoninck S.A.
Addition kinds of activities for Imprimerie Dekoninck S.A.

205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
51990301. Vogels, exotisch | Birds, exotic
73349903. Multigraphing | Multigraphing

Werken bij Imprimerie Dekoninck S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Imprimerie Dekoninck S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Imprimerie Dekoninck S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Imprimerie Dekoninck S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van Imprimerie Dekoninck S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Imprimerie Dekoninck S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Imprimerie Dekoninck S.A.. Laat een reactie achter voor Imprimerie Dekoninck S.A.. Imprimerie Dekoninck S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Imprimerie Dekoninck S.A.. Leave a respond for Imprimerie Dekoninck S.A.. Imprimerie Dekoninck S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Imprimerie Dekoninck S.A. op de google maps. Adres en contacten Imprimerie Dekoninck S.A.
Location of Imprimerie Dekoninck S.A. on the google maps. Address and contacts of Imprimerie Dekoninck S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Imprimerie Dekoninck S.A. Imprimerie Dekoninck S.A.: UNISTEAM BELGIUM | NEW STUDIO SIMILLION SPRL | Rijhove V.Z.W. | Dycris | black-hole technologies ltd

Other related companies as Imprimerie Dekoninck S.A.: UNISTEAM BELGIUM | NEW STUDIO SIMILLION SPRL | Rijhove V.Z.W. | Dycris | black-hole technologies ltd

Imprimerie Dekoninck S.A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Imprimerie Dekoninck S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09403442382. Het bedrijf Imprimerie Dekoninck S.A. bevindt zich op het adres: Rue Otlet 30, B-1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Imprimerie Dekoninck S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Imprimerie Dekoninck S.A. is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Imprimerie Dekoninck S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Imprimerie Dekoninck S.A., openstaande posities, locatie van Imprimerie Dekoninck S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Imprimerie Dekoninck S.A. is a company, that was registered 2009 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Imprimerie Dekoninck S.A., company assigned to the tax number BE09403442382. The company Imprimerie Dekoninck S.A. is located at the address: Rue Otlet 30, B-1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Imprimerie Dekoninck S.A. were not found.
The main activity of Imprimerie Dekoninck S.A. is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Imprimerie Dekoninck S.A. is not available. You also can look at reviews of Imprimerie Dekoninck S.A., open positions, location of Imprimerie Dekoninck S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Imprimerie Dekoninck S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Imprimerie Dekoninck S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Imprimerie Dekoninck S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Imprimerie Dekoninck S.A., employees, financial statistics.