Importex Belgique S.A.

Contactgegevens Importex Belgique S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Importex Belgique S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Importex Belgique S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de l'Eglise 42, B-4710 Lontzen, België

Telefoon (phone): (087) 880242 (087) 880242

Fax (fax): (087) 883766 (087) 883766

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Importex Belgique S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Importex Belgique S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Importex Belgique S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Importex Belgique S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Importex Belgique S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Importex Belgique S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Importex Belgique S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Importex Belgique S.A.
Products information Importex Belgique S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02850097656
Ondernemingsnummer: 9442718505
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Importex Belgique S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Importex Belgique S.A.
(Get full report from official database of BE for Importex Belgique S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Importex Belgique S.A.
Addition kinds of activities for Importex Belgique S.A.

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
23810000. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
35850502. Carbonators, frisdrankwater | Carbonators, soda water
36749904. Magnetohydrodynamische (mhd) apparaten | Magnetohydrodynamic (mhd) devices
50310302. Deuren, combinatie, scherm-storm | Doors, combination, screen-storm
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports
51439906. Yoghurt | Yogurt
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw

Werken bij Importex Belgique S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Importex Belgique S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Importex Belgique S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Importex Belgique S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van Importex Belgique S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Importex Belgique S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Importex Belgique S.A.. Laat een reactie achter voor Importex Belgique S.A.. Importex Belgique S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Importex Belgique S.A.. Leave a respond for Importex Belgique S.A.. Importex Belgique S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Importex Belgique S.A. op de google maps. Adres en contacten Importex Belgique S.A.
Location of Importex Belgique S.A. on the google maps. Address and contacts of Importex Belgique S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Importex Belgique S.A. Importex Belgique S.A.: Portofino Investments BVBA | Vanbilsen Maurice BVBA | L.A.R. CLAES & ZN NV | Willequet Potato Products N.V. | Sowatel s.a.

Other related companies as Importex Belgique S.A.: Portofino Investments BVBA | Vanbilsen Maurice BVBA | L.A.R. CLAES & ZN NV | Willequet Potato Products N.V. | Sowatel s.a.

Importex Belgique S.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Importex Belgique S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02850097656. Het bedrijf Importex Belgique S.A. bevindt zich op het adres: Rue de l'Eglise 42, B-4710 Lontzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Importex Belgique S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Importex Belgique S.A. is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Importex Belgique S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Importex Belgique S.A., openstaande posities, locatie van Importex Belgique S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Importex Belgique S.A. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Importex Belgique S.A., company assigned to the tax number BE02850097656. The company Importex Belgique S.A. is located at the address: Rue de l'Eglise 42, B-4710 Lontzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Importex Belgique S.A. were not found.
The main activity of Importex Belgique S.A. is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Importex Belgique S.A. is not available. You also can look at reviews of Importex Belgique S.A., open positions, location of Importex Belgique S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Importex Belgique S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Importex Belgique S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Importex Belgique S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Importex Belgique S.A., employees, financial statistics.