Hutrade S.P.R.L.

Contactgegevens Hutrade S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hutrade S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hutrade S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Av. Franklin Roosevelt 104, B-1330 Rixensart, België

Telefoon (phone): (02) 6541514 (02) 6541514

Fax (fax): (02) 6532877 (02) 6532877

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hutrade S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hutrade S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hutrade S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hutrade S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hutrade S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hutrade S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hutrade S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hutrade S.P.R.L.
Products information Hutrade S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08116943359
Ondernemingsnummer: 9831634521
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hutrade S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hutrade S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Hutrade S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hutrade S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Hutrade S.P.R.L.

286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
596201. Voeding automaten | Food vending machines
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
33560500. Blik | Tin
34230202. Soldeerbouten of coppers | Soldering irons or coppers
38410205. cystoscopen | Cystoscopes
39990208. Wimpers, kunstmatig | Eyelashes, artificial
52719902. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories
72199902. Wasserij, behalve kracht en munten | Laundry, except power and coin-operated

Werken bij Hutrade S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hutrade S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hutrade S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hutrade S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van Hutrade S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Hutrade S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hutrade S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Hutrade S.P.R.L.. Hutrade S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hutrade S.P.R.L.. Leave a respond for Hutrade S.P.R.L.. Hutrade S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hutrade S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Hutrade S.P.R.L.
Location of Hutrade S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Hutrade S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hutrade S.P.R.L. Hutrade S.P.R.L.: ZOSO ALAIN | Klit | Baille J Ets SPRL | Assoc Belge des Dames | Jean-Marc Piraprez

Other related companies as Hutrade S.P.R.L.: ZOSO ALAIN | Klit | Baille J Ets SPRL | Assoc Belge des Dames | Jean-Marc Piraprez

Hutrade S.P.R.L. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hutrade S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08116943359. Het bedrijf Hutrade S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Av. Franklin Roosevelt 104, B-1330 Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 280,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hutrade S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hutrade S.P.R.L. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hutrade S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hutrade S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Hutrade S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hutrade S.P.R.L. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Hutrade S.P.R.L., company assigned to the tax number BE08116943359. The company Hutrade S.P.R.L. is located at the address: Av. Franklin Roosevelt 104, B-1330 Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 280,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hutrade S.P.R.L. were not found.
The main activity of Hutrade S.P.R.L. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hutrade S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Hutrade S.P.R.L., open positions, location of Hutrade S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hutrade S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hutrade S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hutrade S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hutrade S.P.R.L., employees, financial statistics.