Humblet Hydraulics N.V.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Humblet Hydraulics N.V.
Private companiesMotion Pictures • Humblet Hydraulics N.V.

Contactgegevens Humblet Hydraulics N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Humblet Hydraulics N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Humblet Hydraulics N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Duffelsesteenweg 90, B-2550 Kontich, België

Telefoon (phone): (03) 4573550 (03) 4573550

Fax (fax): (03) 4571711 (03) 4571711

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Humblet Hydraulics N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Humblet Hydraulics N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Humblet Hydraulics N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Humblet Hydraulics N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Humblet Hydraulics N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Humblet Hydraulics N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Humblet Hydraulics N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Humblet Hydraulics N.V.
Products information Humblet Hydraulics N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Humblet Hydraulics N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Humblet Hydraulics N.V.
(Get full report from official database of BE for Humblet Hydraulics N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Humblet Hydraulics N.V.
Addition kinds of activities for Humblet Hydraulics N.V.

242604. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
339899. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
38269915. Specifieke ion meetinstrumenten | Specific ion measuring instruments
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits
50640106. Wasmachines | Washing machines
80629901. Ziekenhuis, aangesloten bij ama residentie | Hospital, affiliated with ama residency

Werken bij Humblet Hydraulics N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Humblet Hydraulics N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Humblet Hydraulics N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Humblet Hydraulics N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Humblet Hydraulics N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Humblet Hydraulics N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Humblet Hydraulics N.V.. Laat een reactie achter voor Humblet Hydraulics N.V.. Humblet Hydraulics N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Humblet Hydraulics N.V.. Leave a respond for Humblet Hydraulics N.V.. Humblet Hydraulics N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Humblet Hydraulics N.V. op de google maps. Adres en contacten Humblet Hydraulics N.V.
Location of Humblet Hydraulics N.V. on the google maps. Address and contacts of Humblet Hydraulics N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Humblet Hydraulics N.V. Humblet Hydraulics N.V.: PEINIGER SCHILDERWERKEN | De Mandel BVBA | Acoustix | A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | Ygol scris

Other related companies as Humblet Hydraulics N.V.: PEINIGER SCHILDERWERKEN | De Mandel BVBA | Acoustix | A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | Ygol scris

Humblet Hydraulics N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Humblet Hydraulics N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf Humblet Hydraulics N.V. bevindt zich op het adres: Duffelsesteenweg 90, B-2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Humblet Hydraulics N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Humblet Hydraulics N.V. is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Humblet Hydraulics N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Humblet Hydraulics N.V., openstaande posities, locatie van Humblet Hydraulics N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Humblet Hydraulics N.V. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Humblet Hydraulics N.V., company assigned to the tax number BE08230102539. The company Humblet Hydraulics N.V. is located at the address: Duffelsesteenweg 90, B-2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Humblet Hydraulics N.V. were not found.
The main activity of Humblet Hydraulics N.V. is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Humblet Hydraulics N.V. is not available. You also can look at reviews of Humblet Hydraulics N.V., open positions, location of Humblet Hydraulics N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Humblet Hydraulics N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Humblet Hydraulics N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Humblet Hydraulics N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Humblet Hydraulics N.V., employees, financial statistics.