Hugo De Jongh N.V.

Contactgegevens Hugo De Jongh N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hugo De Jongh N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hugo De Jongh N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Santvoortbeeklaan 31, B-2100 Deurne (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 3263818 (03) 3263818

Fax (fax): (03) 3263918 (03) 3263918

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hugo De Jongh N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hugo De Jongh N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hugo De Jongh N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hugo De Jongh N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hugo De Jongh N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hugo De Jongh N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hugo De Jongh N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hugo De Jongh N.V.
Products information Hugo De Jongh N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09436950683
Ondernemingsnummer: 3792999267
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hugo De Jongh N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hugo De Jongh N.V.
(Get full report from official database of BE for Hugo De Jongh N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hugo De Jongh N.V.
Addition kinds of activities for Hugo De Jongh N.V.

076199. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
373103. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center
96319902. Irrigatie district: overheid, niet-opererende | Irrigation district: government, nonoperating

Werken bij Hugo De Jongh N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hugo De Jongh N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hugo De Jongh N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hugo De Jongh N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • kelner, jobstudent, extra, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van Hugo De Jongh N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Hugo De Jongh N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hugo De Jongh N.V.. Laat een reactie achter voor Hugo De Jongh N.V.. Hugo De Jongh N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hugo De Jongh N.V.. Leave a respond for Hugo De Jongh N.V.. Hugo De Jongh N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hugo De Jongh N.V. op de google maps. Adres en contacten Hugo De Jongh N.V.
Location of Hugo De Jongh N.V. on the google maps. Address and contacts of Hugo De Jongh N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hugo De Jongh N.V. Hugo De Jongh N.V.: Deschacht Gebr | Lefevre W & V | Scheirlinckx BVBA | BTN S.A. | Florisan N.V.

Other related companies as Hugo De Jongh N.V.: Deschacht Gebr | Lefevre W & V | Scheirlinckx BVBA | BTN S.A. | Florisan N.V.

Hugo De Jongh N.V. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hugo De Jongh N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09436950683. Het bedrijf Hugo De Jongh N.V. bevindt zich op het adres: Santvoortbeeklaan 31, B-2100 Deurne (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hugo De Jongh N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hugo De Jongh N.V. is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hugo De Jongh N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hugo De Jongh N.V., openstaande posities, locatie van Hugo De Jongh N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hugo De Jongh N.V. is a company, that was registered 1989 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Hugo De Jongh N.V., company assigned to the tax number BE09436950683. The company Hugo De Jongh N.V. is located at the address: Santvoortbeeklaan 31, B-2100 Deurne (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hugo De Jongh N.V. were not found.
The main activity of Hugo De Jongh N.V. is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hugo De Jongh N.V. is not available. You also can look at reviews of Hugo De Jongh N.V., open positions, location of Hugo De Jongh N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hugo De Jongh N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hugo De Jongh N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hugo De Jongh N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hugo De Jongh N.V., employees, financial statistics.