Hubert Teblick B.V.B.A.

Contactgegevens Hubert Teblick B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hubert Teblick B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hubert Teblick B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Valkenlaan 47, B-2900 Schoten, België

Telefoon (phone): (03) 6583292 (03) 6583292

Fax (fax): (03) 6583348 (03) 6583348

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hubert Teblick B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hubert Teblick B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hubert Teblick B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hubert Teblick B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hubert Teblick B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hubert Teblick B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hubert Teblick B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hubert Teblick B.V.B.A.
Products information Hubert Teblick B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08116943359
Ondernemingsnummer: 9831634521
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hubert Teblick B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hubert Teblick B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Hubert Teblick B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hubert Teblick B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Hubert Teblick B.V.B.A.

2077. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
282104. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
09130103. Oester bedden | Oyster beds
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
35410210. Punt- en burring machines | Pointing and burring machines
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers
82119909. Vocational High School, nec | Vocational high school, nec

Werken bij Hubert Teblick B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hubert Teblick B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hubert Teblick B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hubert Teblick B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

Zoek naar antwoorden van Hubert Teblick B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Hubert Teblick B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hubert Teblick B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Hubert Teblick B.V.B.A.. Hubert Teblick B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hubert Teblick B.V.B.A.. Leave a respond for Hubert Teblick B.V.B.A.. Hubert Teblick B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hubert Teblick B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Hubert Teblick B.V.B.A.
Location of Hubert Teblick B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Hubert Teblick B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hubert Teblick B.V.B.A. Hubert Teblick B.V.B.A.: Verlinden Boomkwekerijen BVBA | Abstrac SPRL | New Moto SPRL | Wienerberger Bricks | Ideal Fibres & Fabrics Komen N.V.

Other related companies as Hubert Teblick B.V.B.A.: Verlinden Boomkwekerijen BVBA | Abstrac SPRL | New Moto SPRL | Wienerberger Bricks | Ideal Fibres & Fabrics Komen N.V.

Hubert Teblick B.V.B.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hubert Teblick B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08116943359. Het bedrijf Hubert Teblick B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Valkenlaan 47, B-2900 Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 280,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hubert Teblick B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hubert Teblick B.V.B.A. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hubert Teblick B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hubert Teblick B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Hubert Teblick B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hubert Teblick B.V.B.A. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Hubert Teblick B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08116943359. The company Hubert Teblick B.V.B.A. is located at the address: Valkenlaan 47, B-2900 Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 280,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hubert Teblick B.V.B.A. were not found.
The main activity of Hubert Teblick B.V.B.A. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hubert Teblick B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Hubert Teblick B.V.B.A., open positions, location of Hubert Teblick B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hubert Teblick B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hubert Teblick B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hubert Teblick B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hubert Teblick B.V.B.A., employees, financial statistics.