Houthandel Vanhamel N.V.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Houthandel Vanhamel N.V.
Private companiesPrimary Metal Industries • Houthandel Vanhamel N.V.

Contactgegevens Houthandel Vanhamel N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houthandel Vanhamel N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houthandel Vanhamel N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Beringersteenweg 50, B-3520 Zonhoven, België

Telefoon (phone): (011) 813379 (011) 813379

Fax (fax): (011) 814315 (011) 814315

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houthandel Vanhamel N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houthandel Vanhamel N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houthandel Vanhamel N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houthandel Vanhamel N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houthandel Vanhamel N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houthandel Vanhamel N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houthandel Vanhamel N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houthandel Vanhamel N.V.
Products information Houthandel Vanhamel N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06122100830
Ondernemingsnummer: 2625976562
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Houthandel Vanhamel N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houthandel Vanhamel N.V.
(Get full report from official database of BE for Houthandel Vanhamel N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houthandel Vanhamel N.V.
Addition kinds of activities for Houthandel Vanhamel N.V.

395203. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
35560203. Choppers, commercieel, eten | Choppers, commercial, food
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service

Werken bij Houthandel Vanhamel N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houthandel Vanhamel N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houthandel Vanhamel N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houthandel Vanhamel N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van Houthandel Vanhamel N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Houthandel Vanhamel N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houthandel Vanhamel N.V.. Laat een reactie achter voor Houthandel Vanhamel N.V.. Houthandel Vanhamel N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houthandel Vanhamel N.V.. Leave a respond for Houthandel Vanhamel N.V.. Houthandel Vanhamel N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houthandel Vanhamel N.V. op de google maps. Adres en contacten Houthandel Vanhamel N.V.
Location of Houthandel Vanhamel N.V. on the google maps. Address and contacts of Houthandel Vanhamel N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Houthandel Vanhamel N.V. Houthandel Vanhamel N.V.: Concepto/B.A.Q. SPRL-BVBA | AIR TRENDS NV | Paulus Stuart SPRL | Fortis Investment Management | Sabena Technics NV

Other related companies as Houthandel Vanhamel N.V.: Concepto/B.A.Q. SPRL-BVBA | AIR TRENDS NV | Paulus Stuart SPRL | Fortis Investment Management | Sabena Technics NV

Houthandel Vanhamel N.V. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Houthandel Vanhamel N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06122100830. Het bedrijf Houthandel Vanhamel N.V. bevindt zich op het adres: Beringersteenweg 50, B-3520 Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 260,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Houthandel Vanhamel N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houthandel Vanhamel N.V. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houthandel Vanhamel N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houthandel Vanhamel N.V., openstaande posities, locatie van Houthandel Vanhamel N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Houthandel Vanhamel N.V. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Houthandel Vanhamel N.V., company assigned to the tax number BE06122100830. The company Houthandel Vanhamel N.V. is located at the address: Beringersteenweg 50, B-3520 Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 260,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Houthandel Vanhamel N.V. were not found.
The main activity of Houthandel Vanhamel N.V. is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Houthandel Vanhamel N.V. is not available. You also can look at reviews of Houthandel Vanhamel N.V., open positions, location of Houthandel Vanhamel N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houthandel Vanhamel N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houthandel Vanhamel N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houthandel Vanhamel N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houthandel Vanhamel N.V., employees, financial statistics.