HN Transport & Distribution N.V.

Contactgegevens HN Transport & Distribution N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HN Transport & Distribution N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HN Transport & Distribution N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vitshoekstraat 3, B-2070 Zwijndrecht, België

Telefoon (phone): (03) 2504500 (03) 2504500

Fax (fax): (03) 2504550 (03) 2504550

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HN Transport & Distribution N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HN Transport & Distribution N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HN Transport & Distribution N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HN Transport & Distribution N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HN Transport & Distribution N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HN Transport & Distribution N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HN Transport & Distribution N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HN Transport & Distribution N.V.
Products information HN Transport & Distribution N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09535003662
Ondernemingsnummer: 8563537597
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HN Transport & Distribution N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HN Transport & Distribution N.V.
(Get full report from official database of BE for HN Transport & Distribution N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HN Transport & Distribution N.V.
Addition kinds of activities for HN Transport & Distribution N.V.

232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
34259900. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
82310304. Openbare Bibliotheek | Public library

Werken bij HN Transport & Distribution N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HN Transport & Distribution N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HN Transport & Distribution N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HN Transport & Distribution N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van HN Transport & Distribution N.V. in sociale netwerken
Look for responds of HN Transport & Distribution N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HN Transport & Distribution N.V.. Laat een reactie achter voor HN Transport & Distribution N.V.. HN Transport & Distribution N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HN Transport & Distribution N.V.. Leave a respond for HN Transport & Distribution N.V.. HN Transport & Distribution N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HN Transport & Distribution N.V. op de google maps. Adres en contacten HN Transport & Distribution N.V.
Location of HN Transport & Distribution N.V. on the google maps. Address and contacts of HN Transport & Distribution N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come HN Transport & Distribution N.V. HN Transport & Distribution N.V.: OPTIEK HAUMAN BVBA | Mandragor Bijouterie | A T 2000 | Vickman Translations | Sigarenfabriek Neos N.V.

Other related companies as HN Transport & Distribution N.V.: OPTIEK HAUMAN BVBA | Mandragor Bijouterie | A T 2000 | Vickman Translations | Sigarenfabriek Neos N.V.

HN Transport & Distribution N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is HN Transport & Distribution N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09535003662. Het bedrijf HN Transport & Distribution N.V. bevindt zich op het adres: Vitshoekstraat 3, B-2070 Zwijndrecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HN Transport & Distribution N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HN Transport & Distribution N.V. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HN Transport & Distribution N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HN Transport & Distribution N.V., openstaande posities, locatie van HN Transport & Distribution N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HN Transport & Distribution N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is HN Transport & Distribution N.V., company assigned to the tax number BE09535003662. The company HN Transport & Distribution N.V. is located at the address: Vitshoekstraat 3, B-2070 Zwijndrecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HN Transport & Distribution N.V. were not found.
The main activity of HN Transport & Distribution N.V. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HN Transport & Distribution N.V. is not available. You also can look at reviews of HN Transport & Distribution N.V., open positions, location of HN Transport & Distribution N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HN Transport & Distribution N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HN Transport & Distribution N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HN Transport & Distribution N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HN Transport & Distribution N.V., employees, financial statistics.