Hibon International S.A.

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Hibon International S.A.
Private companiesEating and Drinking Places • Hibon International S.A.

Contactgegevens Hibon International S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hibon International S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hibon International S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gentsesteenweg 637, B-1080 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 4681360 (02) 4681360

Fax (fax): (02) 4681680 (02) 4681680

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hibon International S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hibon International S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hibon International S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hibon International S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hibon International S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hibon International S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hibon International S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hibon International S.A.
Products information Hibon International S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04985015869
Ondernemingsnummer: 6749145507
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 417,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hibon International S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hibon International S.A.
(Get full report from official database of BE for Hibon International S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hibon International S.A.
Addition kinds of activities for Hibon International S.A.

0253. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
6541. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
651300. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
28610103. Hardhoutdestillaten | Hardwood distillates
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
36990604. Deur openings- en sluitapparatuur, elektrisch | Door opening and closing devices, electrical
50780201. Drank koelers | Beverage coolers

Werken bij Hibon International S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hibon International S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hibon International S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hibon International S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Loodgieter (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Orderpicker vaste ploeg naar keuze (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het klaarzetten van bestellingen voor grootwarenhuizen. U werkt daarvoor met een BT en voicepicksysteem of scanner (worden beide aangeleerd) - ophalen van goederen - verdeling van de goederen - stapelen goederen

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Pijpfitter (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van Hibon International S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Hibon International S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hibon International S.A.. Laat een reactie achter voor Hibon International S.A.. Hibon International S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hibon International S.A.. Leave a respond for Hibon International S.A.. Hibon International S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hibon International S.A. op de google maps. Adres en contacten Hibon International S.A.
Location of Hibon International S.A. on the google maps. Address and contacts of Hibon International S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hibon International S.A. Hibon International S.A.: Lucria (Dansschool) BVBA | Aleco BVBA | Simple (Textielhal Noorderwijk) | Van Dun Meubelen BVBA | Tubes Souples N.V.

Other related companies as Hibon International S.A.: Lucria (Dansschool) BVBA | Aleco BVBA | Simple (Textielhal Noorderwijk) | Van Dun Meubelen BVBA | Tubes Souples N.V.

Hibon International S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hibon International S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04985015869. Het bedrijf Hibon International S.A. bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 637, B-1080 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 417,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hibon International S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hibon International S.A. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hibon International S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hibon International S.A., openstaande posities, locatie van Hibon International S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hibon International S.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Hibon International S.A., company assigned to the tax number BE04985015869. The company Hibon International S.A. is located at the address: Gentsesteenweg 637, B-1080 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 417,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hibon International S.A. were not found.
The main activity of Hibon International S.A. is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hibon International S.A. is not available. You also can look at reviews of Hibon International S.A., open positions, location of Hibon International S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hibon International S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hibon International S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hibon International S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hibon International S.A., employees, financial statistics.