Het Onderdelenhuis N.V.

Contactgegevens Het Onderdelenhuis N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Onderdelenhuis N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Onderdelenhuis N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Demerstraat 8, B-3590 Diepenbeek, België

Telefoon (phone): (011) 32 37 73 (011) 32 37 73

Fax (fax): (011) 33 16 27 (011) 33 16 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Onderdelenhuis N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Onderdelenhuis N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Onderdelenhuis N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Onderdelenhuis N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Onderdelenhuis N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Onderdelenhuis N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Onderdelenhuis N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Onderdelenhuis N.V.
Products information Het Onderdelenhuis N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04625213623
Ondernemingsnummer: 5705993652
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Het Onderdelenhuis N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Onderdelenhuis N.V.
(Get full report from official database of BE for Het Onderdelenhuis N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Onderdelenhuis N.V.
Addition kinds of activities for Het Onderdelenhuis N.V.

291103. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
394907. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
34839906. Diepteheffingen en onderdelen (afzetting) | Depth charges and parts (ordnance)
89990300. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings

Werken bij Het Onderdelenhuis N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Onderdelenhuis N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Onderdelenhuis N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Onderdelenhuis N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

Zoek naar antwoorden van Het Onderdelenhuis N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Het Onderdelenhuis N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Onderdelenhuis N.V.. Laat een reactie achter voor Het Onderdelenhuis N.V.. Het Onderdelenhuis N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Onderdelenhuis N.V.. Leave a respond for Het Onderdelenhuis N.V.. Het Onderdelenhuis N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Onderdelenhuis N.V. op de google maps. Adres en contacten Het Onderdelenhuis N.V.
Location of Het Onderdelenhuis N.V. on the google maps. Address and contacts of Het Onderdelenhuis N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Onderdelenhuis N.V. Het Onderdelenhuis N.V.: SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS | De Keersmaecker JDK B.V.B.A. | Laboratoires Titra S.A. | DSC Benelux NV | Garage Es NV

Other related companies as Het Onderdelenhuis N.V.: SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS | De Keersmaecker JDK B.V.B.A. | Laboratoires Titra S.A. | DSC Benelux NV | Garage Es NV

Het Onderdelenhuis N.V. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Onderdelenhuis N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04625213623. Het bedrijf Het Onderdelenhuis N.V. bevindt zich op het adres: Demerstraat 8, B-3590 Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Het Onderdelenhuis N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Het Onderdelenhuis N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Onderdelenhuis N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Onderdelenhuis N.V., openstaande posities, locatie van Het Onderdelenhuis N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Het Onderdelenhuis N.V. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Het Onderdelenhuis N.V., company assigned to the tax number BE04625213623. The company Het Onderdelenhuis N.V. is located at the address: Demerstraat 8, B-3590 Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Het Onderdelenhuis N.V. were not found.
The main activity of Het Onderdelenhuis N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Onderdelenhuis N.V. is not available. You also can look at reviews of Het Onderdelenhuis N.V., open positions, location of Het Onderdelenhuis N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Onderdelenhuis N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Onderdelenhuis N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Onderdelenhuis N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Onderdelenhuis N.V., employees, financial statistics.