Herman Wijnimport V.O.F.

Contactgegevens Herman Wijnimport V.O.F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herman Wijnimport V.O.F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herman Wijnimport V.O.F.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Menenstraat 376, B-8560 Wevelgem, België

Telefoon (phone): (056) 418168 (056) 418168

Fax (fax): (056) 422066 (056) 422066

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herman Wijnimport V.O.F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herman Wijnimport V.O.F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herman Wijnimport V.O.F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herman Wijnimport V.O.F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herman Wijnimport V.O.F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herman Wijnimport V.O.F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herman Wijnimport V.O.F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herman Wijnimport V.O.F.
Products information Herman Wijnimport V.O.F.

BTW identificatienummer (tax): BE07585479736
Ondernemingsnummer: 5302246093
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Herman Wijnimport V.O.F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herman Wijnimport V.O.F.
(Get full report from official database of BE for Herman Wijnimport V.O.F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herman Wijnimport V.O.F.
Addition kinds of activities for Herman Wijnimport V.O.F.

3556. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
26310305. Verpakkingsbord | Packaging board
27210000. periodieken | Periodicals
34290000. Hardware, nec | Hardware, nec
35640100. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
37210201. luchtschepen | Airships
83990000. Sociale diensten, nec | Social services, nec

Werken bij Herman Wijnimport V.O.F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herman Wijnimport V.O.F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herman Wijnimport V.O.F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herman Wijnimport V.O.F.. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround administratief bediende bouw m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bouwbedrijf in Olen zijn we op zoek naar iemand met een technische bagage, iemand die zich wil engageren om de administratieve verantwoordelijkheid op te nemen rond aanbestedingsplannen, uitvoeringsplannen, werfadministratie, bestellingen voor werven, ... Kortom iemand met een hoog denkniveau om een mooie ondersteuning te bieden aan tekenaars & projectleiders, maar eventueel ook aan het management. Het bedrijf is actief in de HVAC - Koeltechnische sector. Kennis van Cafca of Autocad is een pluspunt!

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

Zoek naar antwoorden van Herman Wijnimport V.O.F. in sociale netwerken
Look for responds of Herman Wijnimport V.O.F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herman Wijnimport V.O.F.. Laat een reactie achter voor Herman Wijnimport V.O.F.. Herman Wijnimport V.O.F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herman Wijnimport V.O.F.. Leave a respond for Herman Wijnimport V.O.F.. Herman Wijnimport V.O.F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herman Wijnimport V.O.F. op de google maps. Adres en contacten Herman Wijnimport V.O.F.
Location of Herman Wijnimport V.O.F. on the google maps. Address and contacts of Herman Wijnimport V.O.F.

Andere gerelateerde bedrijven als come Herman Wijnimport V.O.F. Herman Wijnimport V.O.F.: Godart BVBA | Goetze Lier BVBA | STMB Project SPRL | Advanced Dental Labo | Edas bvba

Other related companies as Herman Wijnimport V.O.F.: Godart BVBA | Goetze Lier BVBA | STMB Project SPRL | Advanced Dental Labo | Edas bvba

Herman Wijnimport V.O.F. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Herman Wijnimport V.O.F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07585479736. Het bedrijf Herman Wijnimport V.O.F. bevindt zich op het adres: Menenstraat 376, B-8560 Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Herman Wijnimport V.O.F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Herman Wijnimport V.O.F. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herman Wijnimport V.O.F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herman Wijnimport V.O.F., openstaande posities, locatie van Herman Wijnimport V.O.F. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Herman Wijnimport V.O.F. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Herman Wijnimport V.O.F., company assigned to the tax number BE07585479736. The company Herman Wijnimport V.O.F. is located at the address: Menenstraat 376, B-8560 Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Herman Wijnimport V.O.F. were not found.
The main activity of Herman Wijnimport V.O.F. is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Herman Wijnimport V.O.F. is not available. You also can look at reviews of Herman Wijnimport V.O.F., open positions, location of Herman Wijnimport V.O.F. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herman Wijnimport V.O.F., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herman Wijnimport V.O.F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herman Wijnimport V.O.F., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herman Wijnimport V.O.F., employees, financial statistics.