Herfurth Travel N.V.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Herfurth Travel N.V.
Private companiesInsurance Carriers • Herfurth Travel N.V.

Contactgegevens Herfurth Travel N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herfurth Travel N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herfurth Travel N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Cassiersstraat 19, B-2060 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2212035 (03) 2212035

Fax (fax): (03) 2338966 (03) 2338966

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herfurth Travel N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herfurth Travel N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herfurth Travel N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herfurth Travel N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herfurth Travel N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herfurth Travel N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herfurth Travel N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herfurth Travel N.V.
Products information Herfurth Travel N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08722564697
Ondernemingsnummer: 1179077148
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Herfurth Travel N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herfurth Travel N.V.
(Get full report from official database of BE for Herfurth Travel N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herfurth Travel N.V.
Addition kinds of activities for Herfurth Travel N.V.

793399. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
38230104. Thermistors, industrieel proces type | Thermistors, industrial process type
80939902. Geestelijke gezondheidskliniek, polikliniek | Mental health clinic, outpatient
87319901. Elektronisch onderzoek | Electronic research

Werken bij Herfurth Travel N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herfurth Travel N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herfurth Travel N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herfurth Travel N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van Herfurth Travel N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Herfurth Travel N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herfurth Travel N.V.. Laat een reactie achter voor Herfurth Travel N.V.. Herfurth Travel N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herfurth Travel N.V.. Leave a respond for Herfurth Travel N.V.. Herfurth Travel N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herfurth Travel N.V. op de google maps. Adres en contacten Herfurth Travel N.V.
Location of Herfurth Travel N.V. on the google maps. Address and contacts of Herfurth Travel N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Herfurth Travel N.V. Herfurth Travel N.V.: Vanlancker Cathy | Studio Forme SPRL | NEKO | ARTELUX SPRL | Fun & Sex Site's Explotatie B.V

Other related companies as Herfurth Travel N.V.: Vanlancker Cathy | Studio Forme SPRL | NEKO | ARTELUX SPRL | Fun & Sex Site's Explotatie B.V

Herfurth Travel N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Herfurth Travel N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08722564697. Het bedrijf Herfurth Travel N.V. bevindt zich op het adres: Cassiersstraat 19, B-2060 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Herfurth Travel N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Herfurth Travel N.V. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herfurth Travel N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herfurth Travel N.V., openstaande posities, locatie van Herfurth Travel N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Herfurth Travel N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Herfurth Travel N.V., company assigned to the tax number BE08722564697. The company Herfurth Travel N.V. is located at the address: Cassiersstraat 19, B-2060 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Herfurth Travel N.V. were not found.
The main activity of Herfurth Travel N.V. is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Herfurth Travel N.V. is not available. You also can look at reviews of Herfurth Travel N.V., open positions, location of Herfurth Travel N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herfurth Travel N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herfurth Travel N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herfurth Travel N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herfurth Travel N.V., employees, financial statistics.