Hardy Schrijnwerken N.V.

Contactgegevens Hardy Schrijnwerken N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hardy Schrijnwerken N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hardy Schrijnwerken N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Veurnseweg 528, B-8900 Ieper, België

Telefoon (phone): (057) 429250 (057) 429250

Fax (fax): (057) 429251 (057) 429251

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hardy Schrijnwerken N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hardy Schrijnwerken N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hardy Schrijnwerken N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hardy Schrijnwerken N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hardy Schrijnwerken N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hardy Schrijnwerken N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hardy Schrijnwerken N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hardy Schrijnwerken N.V.
Products information Hardy Schrijnwerken N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04215972900
Ondernemingsnummer: 4450805664
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hardy Schrijnwerken N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hardy Schrijnwerken N.V.
(Get full report from official database of BE for Hardy Schrijnwerken N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hardy Schrijnwerken N.V.
Addition kinds of activities for Hardy Schrijnwerken N.V.

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
9199. Overheid, nec | General government, nec
254199. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
347900. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
27619903. Continu vormen, kantoor en bedrijf | Continuous forms, office and business
31310301. Rands | Rands
31990108. Zwepen, leer | Whips, leather
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
38410204. Corneale microscopen | Corneal microscopes

Werken bij Hardy Schrijnwerken N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hardy Schrijnwerken N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hardy Schrijnwerken N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hardy Schrijnwerken N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: SOWEL vzw.

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van Hardy Schrijnwerken N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Hardy Schrijnwerken N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hardy Schrijnwerken N.V.. Laat een reactie achter voor Hardy Schrijnwerken N.V.. Hardy Schrijnwerken N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hardy Schrijnwerken N.V.. Leave a respond for Hardy Schrijnwerken N.V.. Hardy Schrijnwerken N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hardy Schrijnwerken N.V. op de google maps. Adres en contacten Hardy Schrijnwerken N.V.
Location of Hardy Schrijnwerken N.V. on the google maps. Address and contacts of Hardy Schrijnwerken N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hardy Schrijnwerken N.V. Hardy Schrijnwerken N.V.: COPPIN ANDRE NV | Bloemen Donck | Gryspeerdt | Thys N | Vandermeersch L

Other related companies as Hardy Schrijnwerken N.V.: COPPIN ANDRE NV | Bloemen Donck | Gryspeerdt | Thys N | Vandermeersch L

Hardy Schrijnwerken N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hardy Schrijnwerken N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04215972900. Het bedrijf Hardy Schrijnwerken N.V. bevindt zich op het adres: Veurnseweg 528, B-8900 Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 755,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hardy Schrijnwerken N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hardy Schrijnwerken N.V. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hardy Schrijnwerken N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hardy Schrijnwerken N.V., openstaande posities, locatie van Hardy Schrijnwerken N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hardy Schrijnwerken N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Hardy Schrijnwerken N.V., company assigned to the tax number BE04215972900. The company Hardy Schrijnwerken N.V. is located at the address: Veurnseweg 528, B-8900 Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 755,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hardy Schrijnwerken N.V. were not found.
The main activity of Hardy Schrijnwerken N.V. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hardy Schrijnwerken N.V. is not available. You also can look at reviews of Hardy Schrijnwerken N.V., open positions, location of Hardy Schrijnwerken N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hardy Schrijnwerken N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hardy Schrijnwerken N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hardy Schrijnwerken N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hardy Schrijnwerken N.V., employees, financial statistics.